Úgy tűnik, hogy Novák Bence a HLBS egykori top vezetője céget váltott és a BlockBen -nél folytatja pályafutását.

  Novák Bence neve ismerős lehet a magyar MLM világban, hiszen a Jeunesse-nél épített szép hálózatot, amit a HLBS magyar MLM cégre cserélt 2016-ban. A HLBS-t mint MLM innovációt hirdették, hiszen induláskor egy egyedi kifizetési rendszert álmodtak meg a cégnél. Ez egy olyan hálózati fa volt, ahol a cégtől kiindulva mindenki vagy balra vagy jobbra kerül, ezzel építve minden ember csapatát.

  Novák Bence facebook oldalán egy nemrég közzé tett bejegyzésből lehet következtetni arra a tényre, hogy a BlockBen -nél folytatja a pályafutását, amihez sok sikert kívánok!

  BlockBen-ről röviden

  A BlockBen egy észt bejegyzésű, de magyar hátterű vállalat, ami arannyal fedezett kriptovalutát bocsátott ki. Krocsek Attila, a BlockBen társalapítója, igazgatója szerint a rendszerük egy komplett platform, melyet egyes kriptovaluták kibocsátására használhatnak különféle kriptocégek. Itt nincs bányászat, nagy tranzakciószámmal, enterprise blockchain környezetben tudnak kriptovalutákat forgalmazni. A platform működési alapját a Blockstock kriptotoken adja, ez hasonló az ethereumhoz és annak okosszerződéseihez. A tranzakciókból befolyt jutalékot arannyá váltja a Blockstock, egy önálló aranypoolt képezve ezzel.

   A cég rendelkezik virtuális valuta pénztárca-szolgáltatásra, virtuális valuta hagyományos pénzre váltásra és nemesfém-kereskedésre vonatkozó engedéllyel is – mondta el Bodnár Viktor, a BlockBen vezérigazgatója.

  Azok, akik vásárolnak a kriptovalutából, akár fizikálisan is kikérhetik a nemesfém-fedezetet a széfekből, ami fizikailag egy zürichi széfben található. Az ügyfélnek lehetősége van kikérni az aranyat fizikális formában is, de akár az arany értékének megfelelő eurót is ki lehet utalni magunknak.

  Az önálló aranyfedezettel rendelkező kriptovaluta a Blocknote. 100% fizikai aranyletéttel rendelkezik, hiszen egy Blocknote 0,01 gramm aranynak felel meg, vagyis 120-130 forintot ér. Ezzel online-offline formában is lehet fizetni, de egyszerre aranyba fektetési alternatívaként is szolgál. Mobilalkalmazás formájában is lehet majd venni, 2,2% jutalékért cserébe a Blocknote-ot, de külsős tőzsdékre is bevezetésre kerül majd. A visszaváltás jutalék nélkül, aktuális piaci értéken történik.

  A BlockBen EU-s engedélyekkel rendelketik, ezért nem anonim KYC-rendszerük van és ténylegesen az ügyfél nevén van nyilvántartva az aranyletét, vagyis az ügyfél rendelkezik ezzel az arannyal.

  Mivel egy most induló cégről beszélünk egy olyan piacon (kriptovaluta), aminek a szabályozása még csak most alakul ki, ezért az MLMfigyelő szerint a kockázati szint: közepes. Köszönhető ez az aranyfedezetnek.

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest