Amerikai sikerkönyvek kontra magyar rögvalóság. 30 év MLM tapasztalata a magyar realitásokon edződve. Mi működik valóban és mi nem? Hogyan kerüld el a buktatókat? Hogyan különböztesd meg a tisztességes MLM-et a piramiscsalásoktól? Hogyan válassz jól? Hogyan kerülj be a top 1%-ba? MLM trendek. Mit hoz a jövő?

  Ne hagyd magad hülyíteni!
  Nem épül elég gyorsan a hálózatod? Miért jut zsákutcába 10-ből 9 hálózatépítő? Mi az 5 nagy buktató? Hogyan ismerd fel időben és hogyan kerüld ki őket? Hogyan szúrd ki a hülyítésbe csomagolt piramiscsalásokat? Hogyan előzd be a magyar MLM-esek 99%-át?

  “Én is elkövettem minden létező hibát, beleestem minden gödörbe. Némelyikbe többször is. Bénáztam, lyukra futottam. orra estem. De tanultam a hibáimból és a totál pénztelenségből 15 év alatt passzív jövedelemből élő gazdag nyugdíjas lettem. Nem akartam szegény öregemberként nézni mások jó életét. Te se akard!”

  Egyszerű, neked is működő tippek. 0% mese, 100% gyakorlati valóság, napi szinten alkalmazva, bizonyított eredményekkel!
  FIGYELEM! Ezt a tudást sehol, egyetlen más tréningen sem tudod megszerezni! A könyv elolvasásával azonnal többet fogsz érteni az MLM-ről, mint a szponzorod. Csak akkor tud veled lépést tartani, ha ő is elolvassa!
  Tanulj mások hibáiból, ne a saját károdon. 30 év sikeres MLM tapasztalat a magyar valóságon edződve. Ebből a könyvből mindent megtudhatsz! Tömény tanul(t)ság, amiért évtizedekig küzdenél.

  Megvásárolható: nagyobb könyvesboltokban, pl.: Libri, vagy közvetlenül a kiadónál 20% kedvezménnyel az “MLMfigyelő” kuponüzenet megadásával a következő linkre kattintva: megvásárolom

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest