Domján Gábor – WorldVentures

  Egy lakótelepi panellakás kisebbik szobájából indultam, amin az öcsémmel osztoztunk. Mérnöknek tanultam Németországban, és a diploma mellé két dolgot kaptam. A rémisztő felismerést, hogy nyugdíjas koromig soha többé nem lesznek több hónapos nyári szüneteim, és a barátnőm bejelentését, hogy babát várunk.

  Egy iskolatársam rajzolt nekem néhány kört, és mutatta meg életem első MLM-üzletét. Annyira új volt mindez nekem és a piacnak 1990-ben, hogy 1 éven át azt hittem, az én cégem az egyetlen a világon, amelyik MLM-ben értékesít. Nem volt magyarul semmilyen szakirodalom, nem volt internet, nem volt semmi tapasztalatom.

  Elkövettem minden létező hibát, nagyon sokat többször is. Kipróbáltam minden módszert, ami nem működik. Okosabbnak tartottam magam a szponzoraimnál, de valahogy ők mindig több pénzt kerestek nálam. Ezért elkezdtem tanulni tőlük, és kierőltettem, hogy a csapatom tagjai is velem tanuljanak.

  3 év alatt 3 cégben lettem európai topkereső, mert a szponzoraim évente váltottak és én mindig velük mentem. Hozzájuk voltam hűséges, nem a cégekhez. Nem értettem a váltásaik valódi okát, azt, hogy nem kerestek eleget, mert utolértem őket a karriertervben. De éreztem, hogy ez így nem jó, nem így kell hálózatot építeni. A sikeres hálózatépítő nem vándormadár! És egy jó MLM-hálózatban óriási lehetőség van minden ember számára, aki kezébe akarja venni a családja sorsát.

  Így 1994-ben kölcsönpénzből elindítottam az első működőképes, nemzetközi szinten is eredményes, magyar alapítású MLM-üzletet BIONET néven. Magyarországon készíttettünk gyógynövényekből természetes kozmetikumokat és különböző egészségmegőrző készítményeket. Az évek során emberek százezrei csatlakoztak hozzánk, 22 országba szállítottuk termékeinket, melyek számos szakmai díjat elnyertek Európa és Ázsia különböző országaiban.

  Nagyon büszke vagyok arra, hogy működésünk teljes ideje alatt soha semmilyen szakhatóság nem marasztalt el bennünket, miközben rengeteg embert segítettünk egészségesebben, szabadabban és gazdagabban élni. Hiszem, hogy ez a küldetésünk ebben az iparágban!

  Mivel a hálózatépítés a szabadság üzlete, ezért 2007-ben eladtam a cégemet, és visszavonultam a hálózatépítéstől. Mert ha nem tudod kidolgozni magad az üzletedből, akkor csak egy díszes aranyketrecre cserélted a korábbi munkahelyedet, ugye?

  Passzív jövedelemforrásokat építettem ki, és az újonnan nyert szabadidőmet a világ körbe csavargására, valamint gyermekkori vágyaim megvalósítására fordítottam. Megvettem az autókat, amikre vágytam, volt több yachtom, saját repülőgépem. Utaztam tengeralattjárón és ültem igazi űrhajóban (bár még nem lőttek ki). Megtanultam vitorlázni, hivatásos kapitányként a tengereken navigálni, repülőt vezetni, fekete övet értem el harcművészként. Meglátogattuk a családommal a világ nevezetességeit, Európa, Ázsia, Afrika és Amerika ikonikus helyeit.

  4 év kalandozás után egy ilyen úton, Amerikában találkoztam az ötlettel, amivel pontosan ezt az életérzést adhatjuk meg minden barátunknak. Megismertem az éppen akkor nemzetközi piacra lépő utazás MLM-et, a WorldVenturest!

  Egyike lettem a nemzetközi indulás előmozdítóinak. Mára 4 kontinens 30+ országában van csapatom, és 2011 óta 100+ újabb vakáción vagyunk túl a családommal, hiszen mi is használjuk a saját termékünket!

  Életem eredményeit mind az MLM-nek köszönhetem, és küldetésemnek érzem, hogy nem csak a hálózatomat, a cégemet, de az egész iparágat segítsem. A magyar MLM talán legrégebbi építőjeként tapasztalataimból könyvet is írtam, ami minden hálózatépítőnek bemutatja a magyar valóságot és segít megkülönböztetni a korrekt MLM-cégeket a szélhámosoktól.

  Ha nekem sikerült, neked is sikerülni fog!

  Van még bőven hely a csúcson, neked is itt a helyed!

   

  Domján Gábor könyve:

  Domján Gábor: MLM okosan – MLM tanul(t)ságok, amire sose tanít meg a szponzorod

   

  Domján Gábor Youtube videói:   

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest