Horváth Krisztián – MyDailyChoice

  A MyDailyChoce üzlet számomra a szabad életet jelenti.

  Mindig arra törekedtem, hogy olyan munkám legyen amit a világ bármely pontjáról végezhetek. Több mint 10 évvel ezelőtt találkoztam a dropshipping lehetőséggel és megragadott az a szabadság érzet, amit egy jól működő online áruház adhat a számomra. Elkezdtem felépíteni az első e-Bay áruházamat az amerikai piacra. A létező összes hibát elkövettem és több százezer forintnyi képzést vásároltam mire egy nyereséges vállalkozásom lett. Ez egy hosszabb fejlődési folyamat volt, aminek a végén elértem a nagy álmomat, hogy digitális nomádként bárhol élhetek a világban.

  Jelenleg ennek az életstílusnak köszönhetően Spanyolország egyik legszebb helyén Alicante-ban élek. Minden reggel úgy ébredek, mint ha tovább álmodnék, mert a panoráma elképesztő. A kilátás közvetlenül a tengerre nyílik és csak pár lépés, hogy a tengerparton sétáljunk együtt kézen fogva a párommal.

  Az MLM-el a 2000-es évek elején ismerkedtem meg, amikor felszolgálóként dolgoztam az egyik legjobb étteremben Magyarországon. Már akkor is a szabadság iránti vágy égetett legbelül és nagyon megtetszett, hogy ezzel a lehetőséggel ezt elérhetem. Több mint ezer fős csapat és egy jobb fizetés lett az eredménye.

  A MyDailyChoice részemről egy tudatos választás eredménye. Már egy éve keresem azt a céget, aminek nyugodtan neki dönthetem a hátamat és a megfelelő időzítéssel is rendelkezik. Olyan céget szerettem volna, ami bizonyítottan hatékony termékekkel rendelkezik, aminek az időzítése ideális és támogatja az online munkát, hiszen ezen a területen hatalmas tapasztalattal rendelkezem.

  Tucatnyi cég megvizsgálása után kezdtem feladni a reményt, hogy létezik gey olyan vállalat ami megfelel az általam felállított kritériumoknak. Az egyiknél kiemelkedő minőségű terméket kapunk, de a rendelés menete, a webiroda kezelése még egy szakmai embernek is nehezen megy. A másiknál már az időzítés nem az ideális vagy éppen teljesen tiltják az online munkát.

  Kezdtem feladni mielőtt a MyDailyChoice szembe jött volna velem. Napokig vizsgáltam a céget, a termékeket, letöltöttem az összes anyagot, hogy a lehető legjobb döntést hozzam. Végül a fedélzetre léptem és elkezdtem a munkát, aminek az lett az eredménye, hogy az első hónapban több mint 1000 előregisztrált érkezett a csapatomba.

  Fantasztikus emberek, akikkel most kezdtük el a közös utazásunkat a teljes szabadság felé!

  Bármilyen kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot Facebookon keresztül.

  Facebook

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest