Jogi közlemény, felhívás! Kockázati felhívás!

  Azzal, hogy belépsz az www.MLMfigyelo.hu oldalára, elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem vagy regisztrált felhasználó, előfizető a rendszer egyik szolgáltatásának sem.

  Az MLMfigyelo.hu honlapon található információk kizárólag általános tájékoztatást szolgálják.

  Az MLMfigyelo.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Semmilyen körülmények között nem vállalunk felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, beleértve közvetett vagy következményes veszteség vagy kár, vagy bármilyen olyan veszteség vagy kár, amely a weboldal használatából eredő adatvesztés vagy nyereség miatt keletkezik . A cikkekben szereplő elemzések nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, befektetésre, vásárlására vagy eladására vonatkozó felhívásnak, arra vonatkozó ajánlatnak. A jelentésekben, elemzésekben szereplő információkra, véleményekre, becslésekre a pénz- és tőkepiaci, valamint a makrogazdasági helyzet változásai és egyéb tényezők lehetnek hatással, ezekre a bejegyzés írójának nincs befolyása és a meghozott befektetői döntések következményei a bejegyzés szerzőjére nem háríthatóak át.

  Az MLMfigyelo.hu tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az oldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

  Az MLMfigyelo.hu teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a cikkeket, tanulmányokat, videós anyagokat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján).

  Az MLMfigyelo.hu weboldalon megjelent cikkek képesek más webhelyekhez kapcsolódni, amelyek nem az MLMfigyelo.hu irányítás alatt állnak. Nincs ellenőrzésünk ezen oldalak természetéről, tartalmáról és elérhetőségéről. A linkek bevonása nem feltétlenül jelent ajánlást, és nem támogatja a benne foglalt véleményeket. Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a webhely folyamatosan működjön. Az MLMfigyelo.hu azonban semmilyen felelősséget nem vállal, és nem lesz felelős azért, mert a weboldal átmenetileg nem érhető el technikai problémák miatt.

  A honlapon foglaltak felhasználása, átdolgozása, publikálása, másolása, kereskedelmi forgalomba hozatala, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást kizárólag a szerző (Szilágyi Gergely – www.SzilagyiGergely.hu) és a forrás (www.mlmfigyelo.hu) megjelölésével, működő link formájában, előzetes a szerző írásbeli engedélyével lehetséges. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői engedély nélküli utánközlés, átdolgozás díjköteles: 49900 Ft naponta.

  Pin It on Pinterest