SZABADON LETÖLTHETŐ ANYAGOK

  Minden, amit az MLM kompenzációs tervekről tudni érdemes

  Minden, amit az MLM kompenzációs tervekről tudni érdemes

  e-book

  Egy hiánypótló alkotás, aminek az elolvasásával teljes betekintést nyerhetünk az MLM cégek világába.

  Rövid MLM történelem az 1930-as évekről, a kezdeti nehézségeiről és a 1990-es évekről, amikor megérkeztek a cégek Magyarországra.

  Gyakorlatias ábrákon keresztül pontosan megismerhetjük a különböző kompenzációs tervek jutalékkifizetési alapjait és fény derül az olyan alapfogalmakra is, hogy mi az a „láb”, „front vonal” vagy éppen a „spillover”.

  Bemutatásra kerül a kompenzációs terv előnye és hátránya a különböző kifizetések szerint 82 oldalon keresztül.

  Miért pont 82 oldal?

  Egyszerűen azért, mert az e-book, amit az oldal alján letölthetsz pontosan ennyi oldalt tartalmaz és kicsivel több, mint 1 hónapnyi munka van az elkészítésében. Igyekeztem az elmúlt 17 éves tapasztalatomat kihasználva, a lehető legtöbb információt belerakni a könyvbe, hogy számodra egy széleskörű forrásanyag jöjjön létre. A témát teljes körűen körüljárva, ábrákkal szemléltetve, minden információt átadva megismerhetjük a kifizetési tervek kulisszatitkait. Remélem hasznos információkkal fogsz gazdagodni a könyv elolvasása közben!

  Baráti üdvözlettel: Szilágyi Gergely

  A tartalomból

  MLM története

  Az 1930-as évektől kezdődően megismerhetjük az MLM történetét. Kik voltak azok a jelentős emberek, akiknek köszönhetően létrejött ez az iparág a világban.

  mitől jó egy kompenzációs terv

  Megvizsgáljuk azt a 6 szempontot, aminek minden jól működő kompenzációs tervnek meg kell felelnie ahhoz, hogy egy céget a sikerhez segítse.

  Unilevel

  Az unilevel terv ismertetése, ami az egyik legegyszerűbb kifizetési terv az MLM iparágon belül.

  breakaway

  Talán az egyik legismertebb kifizetési terv ma Magyarországon a lépcsőzetes, leváló kompenzációs terv. Már tradícionálisnak mondható, hiszen ezzel indult el az MLM iparág.

  mátrix

  A mátrix kifizetési rendszerek is egyszerűségükről híresek, hiszen egy zárt rendszerbe balról jobbra kerülnek az emberek elhelyezésre. Viszont nagyon vitatott történelmük van.

  bináris

  A bináris rendszer egy végtelen mély két pozíció szélességű kompenzációs terv. A 90-es évek nagy újdonsága volt a széleskörben való elterjedése.

  A szerzőről

  17 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem az értékesítés és a vezetés területén. Voltam számítástechnikai szaküzlet vezetője, építettem föl saját vállalkozást, több tízezer fős nemzetközi MLM hálózatot, vittem sikerre tartalmi oldalakat és adtam el több száz millió forint értékben online termékeket.

  Pénzügyi területen végzett munkám során az értékesítési folyamat és franchise rendszer átalakításával a kezdeti havi 50-100 ezer dolláros forgalmat 18 hónap alatt megtízszereztük és egy év alatt 10 millió dolláros forgalmat értünk el.

  Voltam lent és fent, mentem csődbe és álltam fel a semmiből, voltam alkalmazott és vállalkozó.

  START munkafüzet

  START munkafüzet

  e-book

  A helyes indulás fontosságáról, minden MLM cég sokat beszél. A munkafüzet lépéseit betartva végigmehetsz a teljes munkafolyamaton a cél állítástól kezdve, a névlista megírásán keresztül az érdeklődő zárásáig.

  Névlista

  Hasznos, egyszerű segédanyag a névlista megírásához.

  Ide kattintva tudod elérni.

   

  Kapcsolatfelvételi csekklista

  Ez a csekklista abban segít, hogy minden információt egy A/4-es lapon tudjál tartani a jelöltről. A személyes információktól kezdve, a bemutató időpontján keresztül egésze a lezárásig mindent egy oldalon találsz. 

  Kapcsolatfelvételi Csekklista

  Heti tervező

  Nincs még megtervezve a heted? Nem használsz naptárat? Akkor a heti tervező segítségével azonnal megtervezheted a következő hetedet.

  Heti tervező ide kattintva elérhető

  Havi konzultációs segédlet

  A havi konzultációs segédlet alkalmazásával megkönnyítheted a munkádat, hiszen egy táblázatban megtalálható minden sarokpont ami a sikeres konzultációhoz szükséges.

  Ide kattintva tudod letölteni vagy megnézni

  Pin It on Pinterest