Kiemelt Támogató

  MLM vezető

  15.000 Ft.

  A kiemelt támogató azok számára előnyös, akik valamelyik MLM cég tagjai és szeretnének megjelenni az oldalon mint az adott cég képviselői. Ez azt jelenti, hogy az MLM cégek áttekintő oldalán elhelyezzük a névjegyedet, amiben a fényképed, a neved, a céged, rövid bemutatkozásod és ha szeretnéd a cégben elért karrier szinted, social media (FB, YouTube, Twitter, Instagram) elérhetőséged jelenik meg. Így az érdeklődők azonnal feltudják venni veled a kapcsolatot. Ide kattintva megnézheted, hogyan tudsz megjelenni az oldalon:

  1. https://mlmfigyelo.hu/mlm-cegek/

  Ezután kattints egy cég ismertetőjére.

  2. https://mlmfigyelo.hu/mlm-vezetok/

  Kiemelt Támogató

  Főoldal megjelenés

  60.000 Ft

  Ez a támogatás az előzőeken kívül a következőt tartalmazza:

  – Egy veled készült személyes interjút.

  – Az így készült tartalom a főoldalon, közvetlenül az elején, MLM vezetők címkével ellátva jelenik meg.

  – Lehetőség van arra is, hogy egy életmód videót is elhelyezzünk a tartalmi megjelenésben. 

  Média Csomag

  MLM cégeknek

  100.000 Ft

  Megjelenés az MLM cégek oldalán
  (példa: https://mlmfigyelo.hu/forever-living-products/ )

  Megjelenés a főoldalon cikk formájában

  Facebook oldalon való megjelenés

  A cikk tartalmát mi készítjük el

  Az oldalon való megjelenéssel kapcsolatban kérlek írj a Facebook oldalamra: https://www.facebook.com/hello.szilagyigergely

  Szilágyi Gergely

  Szilágyi Gergely

  Író, Utazó, Vállalkozó és Adrenalin függő

  Nagy szeretettel köszöntelek az MLMfigyelo.hu támogatói oldalán. Szilágyi Gergely vagyok az MLM figyelő oldal alapítója és életre hívója. 2003. őszén kerültem kapcsolatba az MLM-el egy barátom által, aki meghívott egy nyílt előadásra. Rögtön beleszerettem a koncepcióba és egy héten belül csatlakoztam. A remek felső vonalnak köszönhetően 8 hónap alatt Managar-i szintet értem el, köszönhető ez Lapicz Tibor és Tóth Sándor szakmai segítségének. Tőlük tanultam meg a termékek szeretetét és a célok fontosságát. 2005-ben egy beszélgetésnek köszönhetően új kihívást választottam és egy másik cég piaci bevezetésébe vágtam. Itt is gyorsan haladtunk a kiváló csapatnak köszönhetően. 9 hónap elteltével már 15 milliós havi forgalmat generáltunk a cégnek. 2012-ben egy szakmai megkeresésnek köszönhetően Értékesítési Igazgatója lettem egy pénzügyi cégnek, ahol mindössze 18 hónap alatt 10 millió dollárt meghaladó új tőkét vittünk be szuper csapatommal. Találkozhattál velem az MLM Magazin hasábjain is.

  Ezt az oldalt azért hívtam életre, mert az elmúlt pár évben azt tapasztaltam, hogy az MLM szakma felhígult, kiveszett a becsület és a szavahihetőség sok ember életéből. Tiszavirág-életű cégek tömege rontja az értékesítési szakma hírnevét.

  Azt tűztem ki célul, hogy az MLMfigyelo.hu világítótoronyként fényeskedjen és mutasson irányt azon emberek számára, akiknek még a tisztesség, a felelősségtudat és a lojalitás szavak mély érzelmeket keltenek a szívükben.

  Ha te is egy vagy ezek közül kérlek támogasd az oldalt, hogy a minőségi tartalom minél tovább fenn tudjon maradni. Remélem az elkövetkező időszakban akár személyesen is találkozunk és egy nagy beszélgetés mellett élményekkel gazdagodva folytatjuk tovább utunkat a Földön!

  Üdvözlettel, Szilágyi Gergely

  Pin It on Pinterest