A világ legnagyobb Aloe Vera termékek gyártója és forgalmazója, a Forever Living Products International, nagy beruházásokkal terjeszkedik a Közel-Keleten. A bővítés célja, hogy megerősödjön és stabilabb piaccá alakuljon a regionális táplálékkiegészítő szektorban .

    A folyamatos bővítésnek köszönhetően az FLP 7,5 millió dollár értékű beruházást tett az Egyesült Arab Emírségekben, miután az ország kulcsfontosságú területté vált működésének a szempontjából.

    Az Egyesült Arab Emírségek és a Közel-Kelet többi jelentős piaca exponenciális növekedési lehetőségeket biztosít a Forever Living számára. 2018 első felében a vállalat jelentős bevételnövekedést tanúsított az Egyesült Arab Emírségekben, Szaúd-Arábiai Királyságban és Ománban folytatott terjeszkedései által.

    „Forever Living Products a Közel-Keleten az 1999-es első kereskedési éve óta folyamatosan növekszik. Csak 2017-ben elérte az 57 százalékos emelkedést. A régióban elért rendkívüli pénzügyi teljesítményét tekintve a Forever Living Products International részese a közel-keleti felemelkedésnek az üzleti tevékenység növekedésével kapcsolatban. ” – Khaled Khayati, a Forever Living Products műveleteinek országigazgatója és igazgatója a Közel-Keleten.

    Az ugrást a vállalat globális rali eseményének helyszínén tették közzé, amin részt vett H.H. Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Dubai koronahercege. 2017-ben a Forever Living 109 százalékos növekedést ért el a KSA-ban (Riyadh, Jeddah, Al Khobar, Al Ahsaa); 57 százalékot Kuwait-ban; 50 százalékot Jordániában; 49 százalék az Egyesült Arab Emírségekben (UAE); és 42 százalék Oman-ban.

    Az Egyesült Arab Emírségekben a Forever Living irodái Dubaiban, Abu Dhabiban és Sharjah-ban találhatóak. A négyemeletes központ a dubai-i Sheikh Zayed úton foglal helyet, amely 2018 februárjában nyílt meg, és a terület regionális központja. Az épület építése 7 millió AED-t tett ki. A vállalat idén számos új fiókot nyitott, hogy kiszolgálja ügyfeleinek egyre nagyobb számát.

    Az Egyesült Arab Emírségekben a közelmúltban megnyitott fiókja az Al Nahda utca autópályáján található, szemben a Sharah-i Sahara Centerrel. Az új központ fejlesztésének költsége elérte az 500 000 AED-t. A régióban máshol található új termékközpontok az Ibériai és a Salalah-ban találhatók Ománban; Irbid Jordániában; Bahrain; és Libanon.

    „Ma a Forever Living Products Middle East nyolc országban működik, összesen 16 fiókkal. Forever Living Products a Közel-Keleten jelen van még Kuwaitban az Egyesült Arab Emírségeken kívül; KSA (Riyadh, Jeddah, Al Khobar, Al Ahsaa); Omán (Muscat, Salalah, Ibri); Bahrain; Jordánia (Amman, Irbid) és Libanon. Forever Living Products Middle East büszke arra, hogy egy új fiókkal bővül Egyiptomban. A közeljövőben a Forever Living Products Middle East további bővítéseket tervez, hogy jobban kiszolgálhassa ügyfeleit és terjessze a Forever lehetőségét. „- közölte Khayati.

    A Forever Living Products-ról

    1978-ban az Arizona állambeli Scottsdale-ben történt megalapítása óta, a Forever Living Products az Aloe Vera termékek legnagyobb termesztője, gyártója és forgalmazója a világon.

    Több mint 30 évvel később a Forever Living egy több milliárd dolláros vállalat, amely több mint 150 országban jelen van. Jelenleg több mint 9,5 millió Forever Business Owners (FLP üzlet tulajdonos) van világszerte.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest