Az MLM előnye, hogy rendkívül alacsony befektetéssel szinte korlátlan jövedelmet tud biztosítani a számunkra, viszont ehhez ismernünk kell a világ működésének az alapjait.

    Bármit mondjanak is a hírek jelenleg gazdasági szempontból a legjobb időket éljük, hiszen a statisztikák szerint sokkal nagyobb lehetőségünk van arra, hogy az átlag ember gazdaggá váljon, mint ezetlőtt a történelem során bármikor is volt. A bökkenő csak az, hogy a pénz szabad szemmel nem látható, hiszen jelentős része csak elektronikus formában van jelen és bizonyos alapszabályoknak engedelmeskedik. Ezeknek az alapszabályoknak az ismerete teszi a különbséget szegény és gazdag között. Hiszen az emberek hiába keresik a pénzt a szemükkel az láthatatlan marad a számukra. A gazdaggá váláshoz meg kell tanulni látni mi is a pénz valójában.

    Gondolataink a pénzről hűen tükrözik a bankszámlánk állapotát

    Jelenlegi uralkodó gondolataink a pénzről és a bőségről elzárják előlünk az igazságot, hogy korlátlan mennyiségben áll rendelkezésünkre bármelyik állapot. Olyan ez, mintha csak fényképekről ismernénk az óceán erejét és nagyságát, de soha nem tapasztaltuk volna meg azt saját érzékszerveinkkel. Ha a környező ismerőseink nem rendkívül gazdagok és nem képesek a pénz vonzására, akkor az a tévképzet alakult ki bennünk, hogy a pénz véges és nehéz megszerezni, keményen kell megdolgozni minden egyes forintért. Ez téves információ, hiszen a gazdag emberek arról számolnak be, hogy amikor a pénz nagy mennyiségben elkezdett hozzájuk áramolni az nagyon könnyen ment nekik. Jót tehet a tudatunk tágításának, ha egy kicsit megmártózunk abba a világba, amit addig csak a évében vagy a magazinok címlapjain láttunk. Minél többet tapasztalunk a luxus világából, annál előbb megértjük, hogy milyen hatalmas szabadon áramló pénzmennyiség van a világon. Olyan pénzmennyiség, ami csak arra vár, hogy valakihez hozzákerüljön. Gondoljuk csak bele, hogy ruáhakt tudunk vásárolni milliós nagyságrendben és órákat lehet venni milliós, tízmilliós vagy akár százmilliós árcímkével. Autók kerülnek 20-30 vagy akár 100 millió forintba. Jachtok, magánrepülők és tengerparti házak várják gazdájukat milliárdos összegekért cserébe. Igen és ezeket az emberek megveszik, még akkor is ha valaki számára ez elképzelhetetlen. De mi lehet a különbség? Igazából a válasz rendkívül egyszerű, a gondolkodásmódban keresendő. Az iskolát ugyan elvégezzük, de nem tanuljuk meg azt, hogy az életben kell kockázatot vállalni a siker érdekében. Az iskolában azt tanuljuk, hogy nem szabad hibázni, ezért sokan onnan kikerülve már nem is mernek próbálkozni, a biztonságra törekednek. Ez téves hozzáállás, mert ha el akarjuk érni az anyagi függetlenséget, meg kell tanulnunk, hogy néha hibázunk, és azt is  meg kell tanulnunk, hogy hogyan kezeljük tudatosan a kockázatot. A banki egyenleg hűen tükrözi a félelmeket azok iránt a szokások iránt, amik a meggazdagodáshoz kellenének. Kockázat nélkül nincs győzelem.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest