2018. szeptember 19-22. között tartották meg a DoTerra éves konferenciáját, ahol a résztvevők száma több, mint 30 ezer ember volt.

    Salt Lake City legnagyobb éves rendezvénye a DoTerra konferenciája, amit a Calvin L. Rampton Salt Palace Kongresszusi Központban és a Vivint Smart Home Arena-ban tartanak meg. Ebben az időben a világ minden tájáról érkeznek ide a DoTerra partnerei, hogy részt vegyenek az éves találkozójukon. A 10 éves évfordulóra, több mint 30 ezer ember volt kíváncsi a világ 75 országából. A 4 napos globális rendezvényen a DoTerra bemutatta az új termékeit és büszkén meséltek arról, hogy a megújuló energiaforrásoknak köszönhetően nagy lépést tettek a teljes energiasemlegesség területén.

    „Tíz évvel ezelőtt elkezdtük megváltoztatni a világot egy csepp illóolajjal.” – mondta David Stirling, a DoTERRA alapító ügyvezetője, elnök-vezérigazgatója.- „Az elmúlt évtizedben több millió ember csatlakozott a víziónkhoz. Az idei konferencia témája, az „álom”, ezzel tisztelegve minden olyan dolog előtt, amit a doTERRA család képes megvalósítani, és  amit a jövőben kívánunk elérni. Ez az éves esemény nem csak egy nagyszerű módja annak, hogy megünnepeljük közös eredményeinket, ez lehetőséget kínál, hogy az esszenciális olajok mögötti tudományba is elmerüljünk, és az előttünk álló számos új és izgalmas lehetőség felé forduljunk. Hálásak vagyunk Utah államnak és Salt Lake Citynek, hogy az éves rendezvényünk itt kerülhet megrendezésre. „

    A rendezvényen bemutatott új termékek a következőek:

    • Stronger – Használj a Stronegrt a nyakad hátulján vagy a talpadon, hogy nagyobb lendületet vagy védelmet kapjál, ha nem érzed magad a legjobban.
    • Rescuer – Futtatás, ugrás és játék után dörzsölje Rescuer-t a lábára, hogy megnyugtassa az aktív testet.
    • Thinker – Amikor eljött az ideje, hogy kreatívnak és fókuszáltnak kell lennünk, akkor használja a Thiner-t a nyakán, hogy támogassa az elmét és javítsa a tanulást.
    • Calmer – Mielőtt lefekszik, rakjon a talpára és a csuklójára a Calmer-ből. Üljön le az ágyra, és mély lélegzetet vegyen, hogy elméje nyugodjon.
    • Steady – A mindennapi összpontosításhoz, vagy olyan időkhöz, amikor ideges vagy idegesnek érzi magát, egyenletesen dörzsölje a nyakát és a csuklóit be a Steady-vel, hogy megnyugodjon.
    • Brave – Új vagy különböző helyzetek előtt, vagy csak a nap kezdetén, a Brave-t a nyakon, a hason vagy a lábak alján kell használni a bátorság és a bizalom növelése érdekében.
    • Magnolia Touch – A kínai hagyományos orvoslásban már több száz éve használják a Magnolia-t az érzelmi előnyei miatt.
    • Green Mandarin – A mandarinfa éretlen gyümölcseiből vonják ki a zöld mandarin illóolajat, ami az egészséges emésztőrendszer és az immunrendszer támogatja.
    • Turmeric – Az ayurvédikus egészségügyi orvoslásban ismert a kurkuma.
    • Pink Pepper – Az őslakosok használják gyógyászati ​​megoldásokként.
    • Yarrow | POM – A Yarrow Pom a Yarrow illóolaj és a hidegen sajtolt gránátalmaolaj kíméletes, szakszerűen megalkotott keveréke, amely mind a bőrre, mind a testre jótékony hatással van.
    • Body Mist – Egy könnyű krém, amely lágyan hidratálja a bőrt.
    • OnGuard Mouthwash – Alkoholmentes szájvíz a fogak és az ínyek tisztítására, a plakk csökkentésére és az egészséges megjelenés elősegítésére szolgál.
    • Copaiba Softgels – A belsőleg bevitt Copaiba illóolaj segíthet az ideg-, a szív- és érrendszeri, az immunrendszer, az emésztőrendszeri és a légzőszervi rendszerek támogatásában.

    Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett a rendezvényen. A következő, 2019-es doTERRA globális konferencia 2019. szeptember 9-13. között kerül megrendezésre.- áll a DoTerra hivatalos közleményében.

    Előfordulhat, hogy egyes termékek még a DoTerra Európai piacain nem elérthetőek.

     

     

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest