Az Avon bejelentette, hogy 2019. Január 14-től Laurie Ann Goldman az új vezérigazgatója (CEO) a cégnek.

    Laurie Ann Goldman 2018 augusztusában csatlakozott az Avon Igazgatótanácsához, több mint 30 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a fogyasztói termékek világában. 12 évig a Spanx nemzetközi női ruházati cég vezérigazgatója volt, és fontos szerepet játszott a márka kialakításában, hogy a kis cégből sikeres, globális vállalkozás váljon. Pályafutása során különböző vezetői szerepeket töltött be a Coca Cola marketing részlegében.

    „Laurie Ann tapasztalt és inspiráló vezető a női életmód és a fogyasztói termékek területén, és örülünk annak, hogy új vezérigazgatónként üdvözölhetjük nálunk.” – mondta Lori Bush , az Avon Igazgatótanácsának elnöke. –  „Hisszük, hogy Laurie Ann már bizonyított márka- és üzleti építő képessége, valamint a nők iránti szenvedélye ideális vezérigazgatóvá teszi, és így magas színvonalú, sikeres fejlődést tudunk biztosítani ügyfeleink számára.”

    „A megfelelő terméknek joga van megváltoztatni egy nő életét, és minden nőnek joga van megváltoztatni a világot” – mondta Laurie Ann Goldman.-  „Örülök, hogy csatlakozom az Avonhoz, a közösségi eladást létrehozó céghez, és vezetni egy csapatot, a szépségtanácsadók közösségét, hogy a nők felemelkedhessenek. Köszönetet mondok Scottnak sok visszajelzésért, és várakozással tekintek a jövőbe, hogy a stratégiai innováció révén tartós növekedést fogunk elérni, amely a vállalkozást élénkíteni fogja, és ezért bizalommal segítjük a nőket.

    Chan Galbato ügyvezető igazgató, a Cerberus Operations and Advisory Company, LLC és az Avon Igazgatótanácsának tagja, hozzátette: „Ez az átmenet az eredeti hosszú távú tervünk eredménye, amely az Avon újjáélesztésére irányul, hogy javítsuk a vállalat alapvető tevékenységeit és az átmenet után a stratégiai növekedésre összpontosítsunk. Hálásak vagyunk Scott vezetéséért az Avon fejlődésének ebben a kritikus szakaszában, és biztosak vagyunk abban, hogy az általa létrehozott erős alap lehetővé teszi a vállalat számára, hogy az elkövetkezendő években is boldoguljon. A hatékony vállalati infrastruktúra szétválasztása és létrehozása mellett a Scott kulcsfontosságú kezdeményezéseket hajtott végre a vállalkozás teljes körű digitalizálásához, stratégiai partnerségek létrehozásához a gyártáshoz és a K + F-hez, valamint a képviselői tapasztalatok fejlesztése érdekében.

    Scott White stratégiai tanácsadói szerephez jut, és együttműködik a Cerberus Operations and Advisory Company, a Cerberus Capital Management, LP, az Avon pénzügyi és stratégiai partnere saját tulajdonú platformjával. Szerepköréhez továbbra is hozzátartozik a tanácsadás az Avonnak, és a Cerberus működtető vállalati beruházásainak portfóliójával foglalkozik.

    „Szeretnék köszönetet mondani az egész Avon közösségnek, köztük képviselőinknek, munkatársainknak és ügyfeleinknek, a folyamatos elkötelezettségükért és hitükért az ikonikus márkánkban, nagyszerű termékeinkben és az Észak-Amerikában a nők számára nyújtott lehetőségeinkben” – mondta Scott White. „Magabiztos vagyok Avon jövőjével kapcsolatban, és úgy vélem, hogy Laurie Ann vezetésével a vállalat képes lesz arra, hogy modern, releváns élményeket nyújtson ügyfeleinknek, miközben fenntartható hosszú távú növekedést hoz létre. Bízom benne, hogy a stratégiai tanácsadói szerepemben továbbra is együtt dolgozom az Avon csapatával, valamint a Cerberus többi portfóliójával. ”

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest