Arnold Schwarzenegger 2018-ban egy nagy szabású konferencián lépett fel Németországban. Előadásának ereje szinte robbanásszerű hatást gyakorolt a közönségre, ami az interneten folytatódott tovább.

    Juergen Hoeller Power Weekend elnevezésű sikerszemináriumán vendégeskedett Arnold Schwarzenegger, ahol elmesélte azokat a szabályokat, melyek őt felemelték, amik sikeressé tették és eljutatták egy osztrák kis faluból a nagy amerikai álom megvalósításához. Szabályok, amiket betartva az testépítés legnagyobb alakja lett, szabályok, aminek köszönhetően hollywoodi filmsztárrá vált és szabályok, amiknek köszönhetően a legmagasabb kormányzati rangot érte el a Republikánus Párt képviselőjeként, hiszen 2003-ban Kalifornia állam kormányzójának választották. Külföldi születésű állampolgárként az USA-ban ennél magasabb politikai karriert nem lehet elérni.

    Arnold Schwarzenegger Kalifornia kormányzójaként egy 39 millió lakosú Államot vezetett. Hatalma a magyar miniszterelnökével vetekszik, egyes esetekben nagyobb felelősséggel  bír, hiszen Kalifornia állam Amerika egyik leggazdagabb állama. Itt található a világ filmipari központja Hollywood, olyan stúdiókkal, mint a Warner Brothers, az Universal Studio vagy éppen Walt Disney. A technológiai ipar központja is itt van a Szilícium-völgyben, ahol például az Apple, Facebook vagy éppen a Google központjai is található. Kalifornia GDP-je meghaladta a 2,7 trillió dollár, ami magasabb mint Nagy-Britanniának összesen. Magyarország GDP-je 276 milliárd dollár, amihez képest Kalifornia 10-szer nagyobb értéket képvisel.

    Arnold Schwarzenegger ebben a videóban minden azokat az alapelveket, melyek minden embernél működőképesek tudnak lenni.

    A magyar feliratot, ha nem jelenik meg nálad kapcsold be!

    Jó tanulást és szórakozást kívánok!

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest