A WellStar nemrég bejelentette, hogy az orosz és a Független Államok Közössége (FÁK) piacaira bővült.

    A németországi, berlini székhelyű WellStar az alga termékeiről vált ismerté, és az elmúlt 5 évben beléptek a bőrápoló és hajápolási termékek piacára a BYAS – Bionic Youth Activating Systemel rendszerükkel, most megnyitotta irodáját Oroszországban.

    A vállalat bejelentette, hogy Dél-Koreában is irodát nyitnak, hogy a következő hónapokban az észak-ázsiai piac bővülésére tudjanak koncentrálni.

    „Az orosz / FÁK-piacokon történő bővítés segíthet abban, hogy a lehetséges ügyfeleket kiszolgáljuk, azokat akik jobban szeretnének kinézni és jobban szeretnék érezni magukat” – mondta Christian Wiesner a WellStar vezérigazgatója -. „A modern, csúcstechnológiájú eszközökön keresztül segítünk az ügyfeleinknek, hogy fiatalabbak legyenek, megálmodják testüket, sőt akár új hajat is növesszenek.”

    A WellStar, amely az algákkal indult az étrend-kiegészítő szektorban, most a kozmetikai iparra öszpontosít a BYAS – Bionic Youth Activating Systemel, amely magában foglalja az arc természetes bőrfiatalító rendszert és a természetes testformáló rendszert.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest