Az egyénre szabott táplálékkiegészítők a következő több milliárd dolláros piactérnek tűnnek a hálózati marketing cégek számára.

    Koreában a Herbalife „Gene Start” -ja  indított támadást, és úgy tűnik, hogy elérte a jackpotot, mivel a genetikai tesztelés a táplálkozási ipar legújabb trendje.

    A genetikai tesztek divatosak lettek, ezért a Herbalife Nutrition szerint a Koreai fogyasztók számára kínált genetikai tesztek piaca gyorsan növekszik. A cég azt mondta, hogy bevezette a saját szolgáltatását egy hozzáférhetőbb és megfizethetőbb genetikai teszteléshez.

    A teszt után, amely kényelmesen elvégezhető az otthoni hordozható tesztkészlettel, a fogyasztók részletes elemzést kapnak a genetikai hajlamról és a táplálkozási ajánlásokról.

    A 13 ezer Gene Start tesztminták statisztikai elemzése után az emberek 64% -nak volt a vérnyomással kapcsolatos genetikai variációkban problémája, és csak 17% -nak volt kielégítő vércukor-gén állománya. A szigorú étrend a diabéteszben és a magas vérnyomásban szenvedők számára elengedhetetlen.

    „Az életmódváltozás a koreaiak körében az elhízás és a cukorbetegség növekedésének egyik fő tényezője. Nem tudom hangsúlyozni az étrend és a testmozgás jelentőségét” – mondta a Herbalife Nutrition Korea táplálkozási oktatója, Jang Ha-na. „Ha ezeknek a betegségeknek a veszélye fenn áll, akkor csökkentsük a finomított szénhidrátok fogyasztását, adjunk hozzá fehérje adagot minden étkezéshez, és fogyasszunk több magas rostú, de alacsony cukortartalmú élelmiszert.”

    A koreai fogyasztóknak csak 10 százalékánál találtak kielégítő géneket a bőr rugalmasságához, míg közülük három embernek a pigmentáció veszélyének a lehetősége állt fenn.

    „A jó táplálkozás elengedhetetlen az egészséges bőrünkért” – mondta Jang. „A fényvédők alkalmazása egész évben, valamint az alacsony molekulatömegű kollagén és az antioxidánsok, például a C-vitamin elegendő bevitele megakadályozza a bőr rugalmasságának és a pigmentáció elvesztését.”

    A Herbalife Nutrition szerint a közvetlen genetikai tesztelések szolgáltatási piaca gyorsan nőtt Koreában, köszönhetően a kényelmes és megfizethető árú terméknek, amelyek tájékoztatják a fogyasztókat az egészségügyi kockázatokról és személyre szabott egészségügyi ajánlásokról.
    A vállalat azt mondta, hogy elindította saját szolgáltatását a hozzáférhetőbb és megfizethetőbb genetikai vizsgálatokhoz.

    „A tesztet követően, amelyet egy hordozható tesztkészlet segítségével könnyen elvégezhetünk az otthoni kényelemben, a fogyasztók részletes elemzést kapnak a genetikai térképükről és az életmód-választások korrelációjáról, amelyeket személyre szabott wellness programok létrehozására és célzott táplálkozási termékek ajánlására használnak tagjaink – mondta Herbalife Nutrition Korea Chung Young-hee vezérigazgatója. – „Azt tervezzük, hogy a genetikai teszteket nagy mértékben kihasználjuk, hogy egyre több fogyasztó élvezhesse az egészséges, aktív életmódot.”

    A Gene Start 2019 január eleje óta a koreai piacon van, és úgy tűnik, hogy vezeti az értékesítési listákat. Arról egyenlőre nincs információ, hogy a termék kapható lesz-e Európában, és ha igen akkor mikortól.

    Forrás

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest