A Nu Skin Enterprises bejelentette, hogy Peru-ban nyitja meg a következő piacát, bővítve a vállalat jelenlétét Latin-Amerikában.

    2019. március 7-én egy nagy megnyitó rendezvénnyel Lima-ban indul útjára a NuSkin perui piaca. A vállalat a legkedveltebb termékeinek a választékát kínálja az elindulás során, és további termékeket kíván bevezetni az elkövetkező hónapokban.

    „A Nu Skin üzleti tevékenysége Latin-Amerikában az elmúlt évben hihetetlen növekedést mutatott, hiszen termékeink és üzleti lehetőségeink tovább javítják az életet az egész régióban” – mondta Tyler Whitehead, a West Region elnöke. „Peru jól bevált piac a közvetlen értékesítés számára, és nagy várakozást láttunk a potenciális ügyfelek és az értékesítési vezetők között. Elkötelezettek vagyunk arra, hogy új piacként fektessünk be Peruba, és bízunk a sikeres jövőben.

    „35 éve a Nu Skin világszerte azáltal növekszik, hogy olyan innovatív termékeket kínál az ügyfeleknek, melyek hatalmas háttérrel rendelkeznek a tudomány és a technológia területén, és erős partnerkapcsolatot építenek az értékesítési vezetőinkkel, hogy segítsenek nekik a sikeres üzleti lehetőséghez.” – mondta Ryan Napierski elnök. – „A termékeink biztosítása és a lehetőség megteremtése a perui emberek számára a legújabb mérföldkő a növekedésünkben és a NuSkin globális működésének egy új izgalmas fejezete.”

    A NuSkin Enterprises tőzsdei árfolyama:

    [finviz ticker=NUS]

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest