A Medifast, Inc. (NYSE: MED) a negyedik negyedév és a teljes év végi, 2018. december 31-én végződő pénzügyi eredményeket közölte.

    A jelentésben a következőket olvashatjuk:

    • Az aktív OPTAVIA Coachok száma 2018-ban 131344 főre emelkedett a 2017-es 133116 főről.
    • Az aktív OPTAVIA Coachok átlagos bevétele 2018. negyedik negyedévére 26,2 százalékkal nőtt 5 576 dollárra, szemben a 2017-es negyedik negyedéves 4,562 dollárral.
    • A Társaság bejelentett a negyedévente fizetett osztalék mértékét, ami 9.100.000 dollár, vagy $ 0.75 per részvényenkénti ár a 2018-as negyedik negyedévben.
    •  A 2018. december 31-ével végződő pénzügyi évben a bevételek 66,1 százalékkal nőttek 501,0 millió dollárra, szemben a 2017-ben elért 301,6 millió dolláros bevételekkel.

     „Nagyon elégedettek vagyunk a 2018-as erős befejezéssel” – mondta Dan Chard, a Medifast vezérigazgatója. – „Jelentős vállalati mérföldkövet értünk el, amely több mint 500 millió dolláros éves bevételt eredményezett, és a jövedelmezőség meghaladta a várakozásokat. Fontos, hogy elérjük ezeket az eredményeket, miközben felgyorsítottuk a stratégiai befektetések szintjét, hogy támogassuk hosszú távú növekedési tervünket, hogy márkanév-platformunkat és műveleteinket építsük, miközben tovább javítjuk üzletünk méretezhetőségét. Stratégiai kezdeményezéseinkkel mind hazai, mind nemzetközi szinten haladunk előre, hiszünk abban, hogy jó helyzetben maradunk, hogy hosszú távú fenntartható növekedést és értéket nyújtsunk a részvényeseink számára, valamint hogy hozzájáruljunk az OPTAVIA ügyfelei életének jelentős javulásához az egész országban, amikor új egészséges szokásokat tanulnak, amelyek életüket jobbá teszik.”

    A teljes Medifast 2018-as pénzügyi beszámoló olvasásához kattints ide.

    A Medifast (NYSE: MED) a klinikailag bizonyított, egészséges életmódú termékek és programok vezető gyártója és forgalmazója. A márkát az alapítás óta több mint 20.000 orvos ajánlotta. Integrált coach modellje közel 40 éves tapasztalattal rendelkezik az orvosi, franchise, e-kereskedelem és a közvetlen értékesítési csatornák terén. A Medifast és a független OPTAVIA coachok közössége a wellness jövőjét egy közös elképzeléssel látja el, amely a világ élethosszig tartó átalakulását, egy egészséges szokást kínál egy időben. Az OPTAVIA®-t az OPTAVIA coachok közössége képviseli, akik egészséges szokásokat tanítanak az ügyfeleknek, miközben támogatást és útmutatást nyújtanak az átalakulás útján. 2018-ban a Medifast bejelentette, hogy bővül a hongkongi és szingapúri, ázsiai-csendes-óceáni piacokon a 2019-ben bevezetett coach modelljével. A Medifast a New York-i Értéktőzsdén kereskedik, és 2016-ban és 2017- ben a Forbes ‘100 legmegbízhatóbb amerikai vállalatának nevezték. További információért látogasson el a www.MedifastInc.com  vagy a www.OPTAVIA.com oldalra .

    A Medifast tőzsdei árfolyama

    [finviz ticker=MED]

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest