A Young Living Essential Oils nemrég ünnepelte 25. születésnapját az esszenciális olajok piacán

    1994 óta a Young Living több mint 200 országba szállított termékeket, és több mint 600 egészségügyi és wellness-terméket kínál a fogyasztók számára, ami az illóolajtermékek piacán a legnagyobb választékot jelenti. Jelenleg közel 4000 embert foglalkoztatott világszerte.

    A Utahban található cég kijelentette, hogy kész teljesíteni ambiciózus 5×5-ös ígéretét, mely szerint legalább 25 új globális piacot nyit meg, érje el a nulla hulladékot az összes globális létesítményében, legalább huszonöt vállalati vagy társas farmot fejleszt, érjen el további 5 millió háztartást, és a következő öt évben ötször több gyermeket támogasson a D. Gary Young, a Young Living Alapítvány által.

    „Sikerünk nem egyetlen dolog által definiált, hanem inkább egy elkötelezett életstílus a nem toxikus és egészséges élet iránt, a családok világszerte történő segítése a vállalkozói gondolkodásmód kialakításával, és folyamatos erőfeszítéseket teszünk, hogy visszaállítsuk az alul értékelt közösségi érzést”- mondta Jared Turner, a Young Living elnöke és a COO. „Fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy teljesítsük az alapítónk, D. Gary Young által létrehozott missziót, hogy a világ legmagasabb minőségű esszenciális olajait eljuttassuk a világ minden otthonába.”

    Mary Young társ-alapítója és vezérigazgatója a cégnek hozzátette:

    „Rendkívül izgatottak vagyunk folyamatos mozgásban lévő az elképzelésink és a kreativitásunk miatt, melyek az elkövetkező 25 évet alakító céljainkra összpontosítottuk, hogy pozitív képet alkossunk azoknak, akikkel egymást segítve hozhatjuk ki a legmagasabb potenciált üzletünkben.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest