A Direkt Értékesítők Szövetsége (DSA) 2019-ben is megrendezi éves találkozóját, amin az iparág cégei és a világ vezetői egyesülnek, hogy megvitassák a jelenlegi trendeket, kihívásokat és kérdéseket a jövővel kapcsolatban. 

    Ha valakinek van kedve, akkor csatlakozhat a több száz résztvevőhöz, hogy közvetlen közelről megvizsgálja a direkt értékesítés stratégiai elképzeléseit és programjait, amelyek lehetővé teszik, hogy az online kis- és óriáskereskedők között merre halad az értékesítésnek ez a területe. Részt lehet venni szórakoztató, hálózati, tanulási beszélgetéseken, amelyek megmutatják  a közvetlen értékesítés versenyképességét, valamint biztosítják a független vállalkozók védelmét.

    A rendezvény két meghívott előadója Simon T. Bailey és Michael McQueen.

    Simon T. Bailey

    Simon T. Bailey egy áttörő stratéga, akinek az életcélja az, hogy 1 milliárd embernek tanítsa meg, hogyan kell félelem nélkül élniük és megteremteni jövőjüket.

    Felkészíti a vállalatokat a kulturális átalakulás megvalósításához szükséges eszközökkel, ami az alkalmazottak magasabb bevonásával és platina ügyfélszolgálati tapasztalatokkal jár.

    Simon bekerült a 25 legnépszerűbb emberbe, aki a SUCCESS magazin szerint segít elérni az üzleti és életcéljainak, ez egy olyan lista, amelyen Brene Brown, Tony Robbins és Oprah Winfrey is szerepel. Tíz könyv szerzője és világszerte több mint 864 ezer ember látta a Linkedinen a Lynda.com- on található tanfolyamát. 

    Michael McQueen, többszörös díjnyertes előadó, hatszoros best seller író

    Az olyan ügyfelekkel, mint a KPMG, a Pepsi és a Cisco a háta mögött, segített a világ egyik legsikeresebb márkájának felépítésében és a lendület fenntartásában.

    Rendszeres TV és a rádió kommentátorsága mellett Michael egy ismerős arc a nemzetközi konferenciakörben, ahol olyan előadókkal osztozkodott a színpadot Bill Gates, Dr. John Maxwell és az Apple társalapítójának, Steve Wozniaknak.

    Michael 2004 óta több mint 500 000 embernek beszélt öt kontinensen, és ismert, hogy érdekes, szórakoztató és gyakorlati konferencia-előadásokról beszél.

    Regisztrációs díjak

    Elővételben

    Tagvállalat, függőben lévő tag, előfizető, WFDSA tag, globális tag – $ 1,049.00

    KÉSŐ / HELYSZÍNI REGISZTRÁCIÓ

    Tagvállalat, függőben lévő tag, előfizető, WFDSA tag, globális tag – $ 1,099.00

    A hivatalos oldal idekattintva érhető el.

    A program ide kattintva olvasható.

    A regisztrációs oldalt ide kattintva lehet elérni.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest