A Young Living Essential Oils jelenleg a világ legnagyobb esszenciális olajokat forgalmazó cége bejelentette, hogy a Fülöp-szigeteken a létesítette legújabb farmját a Kalipay Kókuszfarmot.

    A Kalipay Kókuszfarm közösségében működik a helyi lakosság hozzájárulásával és a környezet védelmet szem előtt tartva. Mivel a társadalmi felelősségvállalás filozófiánk fontos része, a Kalipay Kókuszdió Farm minden évben adományoz a Lao Alapítványnak, egy nonprofit szervezetnek, amely segít a kevésbé szerencsés embereknek a Fülöp-szigeteken az oktatás, a megélhetési képzés és az értékteremtés révén. A Lao Alapítványnak nyújtott adományokon kívül a gazdaság a helyi kókusztermesztők gyermekeit is szponzorálja az elektronikai technológia képzésében, ezzel segítve a szegénység ciklusának a megszakítását és az új generációk felemelését. Eddig összesen 84 hallgatót támogattak.

    A Kalipay Kókuszfarm új tudományág szerint működik, amely optimalizálja az erőforrások felhasználását és minimalizálja a hulladékot. Támogatja azt a meggyőződést, hogy a folyamat minden lépése számít, hogy hatása a lehető legkisebb legyen a környezetre.

    „A Young Living régóta azt az utat választotta, hogy megtegye azt a lépést, amit sok szervezet nem tesz meg: a szándék fontosabb a nyereségnél” – mondta Lauren Walker, a Young Living vezetője. „Sokféleképpen tudtuk volna megvásárolni a termékeinkhez szükséges kókuszolajat, ami sokkal egyszerűbb vagy olcsóbb lett volna. A Kalipay Kókuszfarm a kókuszdió fenntartható forrása volt, ezért a Kalipay Kókusz Farmot választottuk, mert megosztják a közösség és a fenntarthatóság értékeit.

    Minden a Kalipay Kókuszból származó Young Living termék segíti a gyerekek iskolába szállítását és a környezet védelmét. A Young Living továbbra is olyan partnerekkel fog együttműködni, mint a Kalipay, amelyek visszaadnak a helyi közösségeknek és fenntartható környezetet hoznak létre.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest