Peleskei Zsolt és Czakó Csaba – doTERRA

    Elköteleződtünk amellett, hogy kettőnk több, mint 20 éves szakmai gyakorlatát folyamatosan azok szolgálatába fogjuk állítani, akik úgy döntenek, hogy velünk együtt szeretnének egészségesek maradni, fejlődni, gyarapodni és az esszenciális olajoknak köszönhetően egy öngondoskodó modelt létrehozni.

    Személyes Küldetésünk

    Személyes küldetésünknek tekintjük az embereknek megmutatni az önmegvalósítás útját. Szolgálatunkkal szeretnénk hozzásegíteni őket a teljes körű gyarapodás megteremtéséhez. Hiszünk a természet gyógyító erejében, ezért választottuk a dōTERRA-t. Ahogy a mondás is tartja: “Fűben, fában orvosság.”

    Értékrendünk

    Értékrendünk a természet és az ember kapcsolatára épít. A természet működése a folyamatos tanulásra, az önmegismerésre és kihívások megoldására sarkal minket. Az olajok, pedig a természet esszenciái, melyekkel a törődés szeretetét tudjuk kifejezni a környezetünkben lévő emberek számára.

    Barátokban Gondolkodunk

    A minőségi emberi kapcsolatokban hiszünk, ahol a másikkal való törődés fontos a számunkra. Szeretnénk, ha ezt a törődést mindenki érezné a környezetünkben és hosszú távú barátságok alakulnának ki. Barátságok, melyeket a sok nevetés, az önfeledt beszélgetések és az olajok szeretete jellemez.

     

    Peleskei Zsolt és Czakó Csaba weboldala: https://megoldasmaskepp.hu

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest