A Monat Global prémium szépségápolási termékeket forgalmazó közvetlen értékesítő cég bejelentette, hogy megnyitja két új európai piacát Írországban és Lengyelországban.

    A 2018-as Angol piacon történő sikeres bevezetésben a márka filozófiája nagy sikert aratott.

    A Monat egy természetes alapú öregedésgátló és szépségápolási márka, amelyet 2014-ben indítottak az Egyesült Államokban, azzal a küldetéssel, hogy kivételes, természetes alapanyagú termékek révén mindenhol segítse az embereket a gyönyörű, egészséges és teljes élet megvalósításában; szórakoztató és kifizetődő üzleti lehetőséget biztosítson; valamint a család, a szolgálat és a hálának kultúráját terjessze a világon.

    A Monat innovatív termékei között megtalálhatóak a díjnyertes hajápolás és a hajformázó termékek.

    „A Monat olyan mozgalom, amely azoknak az embereknek célozza, akik saját vállalkozást és a saját életüket akarják létrehozni. Bátorítjuk piaci partnereinket, hogy vegyenek részt a küldetés megvalósításban és hallassák a hangjukat a szépségiparban világszerte. Az Egyesült Királyságba történő sikeres indulás után tudjuk, hogy itt az ideje, hogy az üzletet egész Európába kiterjesszük, és a pénzügyi jólétet megismertessük mindenkivel. ” – mondja Ros Simmons, az Egyesült Királyság és Európa ügyvezető igazgatója.

    „A Monat 2014 óta robbanásszerűen növekszik az Egyesült Államokban, folytatta ezt a sikert az Egyesült Királyságban a tavalyi piaci indulással, és most készen állunk arra, hogy termékeinket és üzleti lehetőségeinket teljesen új közönségnek mutassuk be Írországban és Lengyelországban.” – mondta Stuart MacMillan, a MONAT Global elnöke.

    „A MONAT több európai ügyfélhez és piaci partnerhez történő eljuttatása izgalmas mérföldkő a vállalat számára” – mondta Ray Urdaneta, a MONAT Global vezérigazgatója. „Bízunk benne, hogy az elkövetkező hónapokban további piacokat és ügyfeleket köszönthetünk a MONAT családba.”

    A MONAT Globalról röviden

    A MONAT Global az Alcora Corporation 100%-os tulajdonában lévő vállalat, amelynek részei között szerepel a L’EUDINE Global, az Egyesült Államokban és Latin-Amerikában prémium szépségápolási és wellness termékekre szakosodott közvetlen értékesítéssel forgalmazó cég, valamint a B&R Products, Inc. kutatási, fejlesztési és fejlesztési tevékenységet és gyártó laboratóriummal rendelkező leányvállalat.

    Mindhárom társaság székhelye a floridai Miamiban és környékén található. A MONAT 2014-ben alakult, hogy belépjen a több milliárd dolláros hajápolási piacra, és úttörő lehetőségeket kínál a közvetlen értékesítés területen egy új marketing stratégiának köszönhetően. A társaság egyedülálló és izgalmas üzleti modellt kínál, valamint az egyik legnagyszerűbb kompenzációs tervet az Egyesült Államok, Kanada és Egyesült Királyság piacán.

    A társasággal kapcsolatos további információk a www.monatglobal.com weboldalon találhatók .

    Reméljük hamarosan a magyar piacon is üdvözölhetjük őket!

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest