A doTERRA bővítette globális jelenlétét egy új vállalati irodával és helyileg regisztrált termékekkel Bogotában, Kolumbiában.

“A doTERRA példátlan érdeklődést tapasztalt Kolumbiában az egyre növekvő ügyfélkör miatt.” – mondta Greg Cook, az alapító ügyvezető igazgató. “Az új iroda segíti azon embereket a régióban, akik szeretnék megtapasztalni és megosztani az illóolajokat.”

„Nagyra értékeljük a lehetőséget, hogy kitudjuk szolgálni és együtt tudunk működni a csodálatos wellness-képviselőinkkel Kolumbia szívében lévő helyi irodánkban ” – mondta Efrain Villalobos, a Latin Markets doTERRA alelnöke. “Az iroda a wellness-képviselőink szenvedélyének és sok ember kemény munkájának közvetlen eredménye. Tudjuk, hogy az új iroda támogatási és oktatási központ lesz több ezer ember számára, akik szeretnék élvezni a doTERRA által kínált tiszta esszenciális olajainkat és az egyedi kiszolgálás előnyeit. ”

Kolumbia vezérigazgatója az Oreste Moscarella tapasztalt iparági vezető, aki már 2018-ban segítette a doTERRA-t az Ecuador-piac megnyitásában.

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest