A Young Living Essential Oil a közelmúltban ünnepséget tartott a dél-afrikai Johannesburgban, hogy megnyissa a cég első afrikai piacát a kontinensen.

  Közel 1300 regisztrált vendég vett részt az eseményen, a Föld minden részéről érkezve, hogy részt vegyenek az ünnepségen. A Young Living tradicionális dél-afrikai dobzenével kezdte kísérte a napot. Loyiso Gola komikus és Bo a Denim zenei csoport különleges előadásokkal és nagy örömmel fogadta a vendégeket.

  A résztvevők Mary Young vezérigazgató és Jared Turner elnök szavait is hallhatták, akik beszéltek az új piac megnyitásáról.

  „Az emberek gondozása és jóléte a siker kulcsa. Az emberek tudják, mennyire törődünk velük, meghallgatjuk őket, és segítünk nekik a siker megtalálásában. ” – mondta Mary Young.

  „Mindenkinek van egy egyedülálló képessége, amelyet fel tud venni azon küldetése során, hogy az illóolajokat minden földi otthonba eltudjuk hozzni” – mondta Turner. „Ez a képesség az az egyedülálló történet, amely pozitív módon hat az emberek életére.”

  A Young Living 90 új tagot regisztrál, akik 123 új kezdőkészletet vásároltak, hogy elősegítsék saját kisvállalkozásukat. A Young Living dél-afrikai tagságát csak 2019-ben 128-ról 2000 aktív tagra növelte. Négy tag elérte Gold rangot, ami nagy megtiszteltetés a Young Living-ben.

  A dél-afrikai tagok azt remélik, hogy a Young Living-re még nagyobb növekedés vár a hivatalos piacnyitás után.

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest