A Forever Living Products bejelentette, hogy az Olimpiai Szkeleton versenyző Akwasi Frimpong-ot fogja szponzorálni és a társaság márka nagykövete lesz.

Akwasi története 2018-ban kezdődött, amikor a Ghána első szkeleton sportolója lett, aki a téli olimpián részt vett. A 2022-es téli olimpiai játékoknak is a résztvevője, melyet Kínában, Pekingben rendeznek meg.

“Örülünk annak, hogy Akwasi Frimpong-ot üdvözölhetjük a Forever családban” – mondta Nick Woodward-Shaw, a Forever Living kommunikációs ügyvezető alelnöke. – „Ő nemcsak sokféle vállalati és kulturális értéket testesíti meg, hanem azt a vállalkozói szellemet is, amely életünk számos területén örökké inspirálja üzleti partnereinket. Akwasi szelleme és energiája ragadós!”

Akwasi eddig több tucat érmet szerzett a nemzetközi sporteseményeken versenyezve. Elhatározta, hogy az első afrikaiként téli olimpia érmet szerez, és arra ösztön másokat, hogy soha ne adják fel az álmaikat.

“Alázatos és hálás vagyok a Forever Living-nek a márka nagyköveti partnerség miatt” – mondja Akwasi. “Ez a partnerség arra ösztönöz, hogy folytassam a 2022-es olimpiai játékok felé folytatott munkát, és büszkén képviseljem a Forever Living csapatot, és továbbra is pozitívan inspiráljam a nagy álmokkal rendelkező fiatalokat és mindenkit aki küzd az álmaiért.”

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest