A Network Marketing tudománya

  Építs saját pénzgyárat!
  Ehhez hasonló könyv még nem jelent meg a Multi Level Markeetingről Magyarországon! Eddig még soha senki nem írt ennyire konkrét gyakorlati útmutatást ahhoz, hogy valóban jövedelmező MLM-üzlet tulajdonosa legyél!

  Hálózatépítőként hányszor kérdezted és hányszor tették fel neked azt a kérdést, hogy >>Mit kell csinálni<<? Aki aktívan dolgozik MLM rendszerben a naponta többször találkozik ezzel  kérdéssel. Ez a könyv olyan bizonyított módszereket mutat be, amelyek több ezer embert tettek már milliomossá.

  Figyelem!

  Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott Randy szókimondó, keményen őszinte stílusa! Tudod a válasz lehet kíméletes, vagy őszinte. A szerzőtől ebben a könyvben garantáltan őszinte és gyakran kemény választ kaphatod meg.
  Randy Gage az egyik legismertebb név a hálózatépítésben.  A korai tréningektől és fejlesztő anyagoktól, egészen az online hírlevelekig, Gage állandó résztvevője a szakmánknak az elmúlt két évtizedben. Páratlanul gyakorlati és kritikus rálátása van az üzleti életre és az MLM-világra, így elképzelhető, hogy megosztja majd az olvasókat.

  Ebben a korszakalkotó könyvben Randy Gage, a világ egyik legkiválóbb Network Marketing szakembere felfedi azt a tudást, amivel elérheted az anyagi függetlenséget. Randy megkímél a felesleges máztól és pontosan megmutatja, hogyan lehet sikert elérni ebben a nagyszerű üzletben.

  „Randy Gage egy klasszis, aki úgy tanítja a network marketinget, ahogy azt kell. Tanulmányozd ezt a könyvet és a hálózatod időt, szabadságot és a korlátlan bevétel lehetőségét fogja eredményezni.” – Networking Times

  Kellemes olvasást kívánok!
  MLMfigyelo webshop

  MLMfigyelo webshop

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest