„Ezt a kis könyvet, most 2000, július 8. napján hajnali 4: 39-kor kezdem el írni.
    Másfél órája, mély álmomból ébredtem fel, húsz év óta a legmegrázóbb igazságokkal a network marketing iparral kapcsolatban! Olyan dolgot tapasztaltam most meg, amit egyszerűen csak „spirituális élményként” tudnék leírni. Volt már néhány ilyen élményem az életem során. Ilyenkor, ha fogom, amit „nekem adtak” és megosztom másokkal, mindig gazdag jutalomban részesültem.
    ​Nem tudom, hogy ilyen kora reggeli órában mennyit fogok írni. Eredetileg csak néhány feljegyzést szerettem volna készíteni, hogy nehogy elfelejtsem a gondolatokat. Lehet, hogy reggel magamhoz térek, és a végén úgy döntök, hogy NEM FEDEM FEL ezt az információt.

    …Azonban ami igaz, az igaz, és én mindig úgy gondoltam, hogy ha másokon megpróbálsz segíteni, akkor azt százszorosan megjutalmazzák.

    Az információ, melyet most felfedek számodra, legjobb tudomásom szerint még nem jelent meg sehol, senki a network  marketing iparban még nem adott ki ilyet.

    Már húsz éve dolgozom ebben az iparágban, és csak most ebben az elmúlt másfél órában „jöttem rá” arra, amit most megosztok veled….”
    (részlet)

    Kellemes olvasást kívánok!
    MLMfigyelo webshop

    MLMfigyelo webshop

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest