A MyDailyChoice bejelentette, hogy Vivian Chung-Patterson mostantól a céges vezetői csapatot erősíti, mint a Marketing Alelnök.

  Inenntől kedzve Vivian Chung-Patterson felügyeli a MyDailyChoice összes márkájának marketing tevékenységét és a márkafejlesztését.

  A Vivian Chung-Patterson díjnyertes marketing és kreatív szakember, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a hálózati marketing iparban. Karrierje alatt sikeres marketing kampányokat épített fel, amelyek exponenciális növekedést eredményeztek. Korábban a vezetése alatt az értékesítés 82 millió dollárról 1,5 milliárd dollárra növekedett mindössze öt év alatt.

  A MyDailyChoice folytatja a gyors piaci bővítést és új termékek bevezetését 2020-ban, amit már Vivian Chung-Patterson irányít.

  „A Vivian Chung-Patterson óriási szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik, amit biztosít az MDC számára. Biztos vagyok benne, hogy vele a MyDailyChoice vezetői csapata a következő szintre fog lépni. ” – mondta Josh Zwagil, a MyDailyChoice vezérigazgatója.

  A Vivian Chung-Patterson hihetetlenül sikeresen vezeti a csapatokat, amikor cég a gyors növekedési szakaszban van.

  „Nagyon izgalmas időszakban csatlakozzom a MyDailyChoice vállalati csapathoz. Nagy terveink vannak termékcsalád bővítésére és új nemzetközi piacok megnyitására. Új szerepem során szakértelmemet felhasználom a stratégiai marketing kampányok végrehajtására és az értékesítés növelésére, miközben üzleti partnereinket hatékony értékesítési eszközökkel támogatjuk.” – mondta Vivian Chung-Patterson.

  A MyDailyChoice az egyik legdinamikusabban növekvő Network Marketing cég a világon és a CBD termékek forgalmazása területén piacvezető. 85%-os pontérték utáni jutalékkifizetéssel az iparág egyik legjövedelmezőbb kompenzációs tervével rendelkeznek. Az elmúlt időszakban olyan nagy nevek csatlakoztak a céghez, mint például Robert Hollis, aki a network marketing iparágban világszinten a 12. helyen áll 56 millió dollárral az eddig összesen keresett jövedelem alapján.

  Robert Hollis-al készült MLMsiker interjú IDE KATTINTVA nézhető meg.

  Az MDC-ről további információ IDE KATTINTVA elérhető.

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest