A NuSkin a Force for Good Day keretein belül az alkalmazottak és értékesítési vezetők szerte a világon a helyi közösségeknek segítenek, mivel a COVID-19 megnövelte a globális humanitárius szükségleteket.

    Idén a Nu Skin központjában az alkalmazottak és családtagjaik olyan projekteken dolgoznak, amelyek a helyi iskolák és a közösségi nonprofit szervezetek javát szolgálják. Több mint 5000 tételt hoznak létre 10 különböző projekt támogatására, ideértve a gyermekek űrhajós és az akvárium témájú arcmaszkjait, valamint a helyi általános iskolások és tanárok egyéb kreatív környezetét támogatják, továbbá segítik a házi feladatok ellátását azoknál, akik nem képesek rendszeresen iskolába járni a COVID miatt, valamint bábokat készítenek a könnyebb tanulás miatt a fogyatékkal élő gyermekek számára és élelmiszerrel támogatják a COVID által érintett éhező családokat a helyi közösségben.

    „Az idei Force for Good Day minden piacunkon máshogy fog kinézni” – mondta Ritch Wood, vezérigazgató. „Annak ellenére, hogy nem vagyunk képesek összegyűlni, mint általában, fontosnak éreztük a hagyomány folytatását a helyi közösségekben. Az értékesítési vezetők, az ügyfelek és az alkalmazottak globális családként továbbra is elkötelezettek abban, hogy erőforrásainkat és időnket arra fordítsuk, hogy segítsünk a rászorulóknak, miközben megünnepeljük azt a hatást, amelyet világszerte százezrekre gyakorolunk. Akár otthon, akár külföldön, a Nu Skin mindig arra törekszik, hogy jobbító erő legyen a világon. ”

    Az idei Force for Good Day globális projektek a következőket tartalmazzák:

    Kína – A  Nu Skin önkéntesek általános iskolásoknál töltik a napot, és az egészségre tanítják őket
    Kelet-Európa – Az alkalmazottak teljesítették a leukémiában szenvedő kisfiú kívánságát
    Dél-Afrika – A Nu Skin alkalmazottai egy árvaházban nyújtanak szolgálatot
    Tajvan – Az értékesítési vezetők és alkalmazottak részt vesznek egy helyi strand takarításában
    Japán – A Nu Skin munkatársai 12 általános iskolába küldenek könyveket
    Korea – A Nu Skin alkalmazottai díszdobozokat készítenek, amelyek maszkokból, szappanból, kézfertőtlenítőből és más, a magas kockázatú egyének számára szükséges egészségügyi és higiéniai cikkekből állnak.
    Csendes-óceán – A Nu Skin munkatársai részt vesznek a Vöröskereszt vérvételében

    A NuSkin-ről bővebben IDE kattintva olvashatsz: NuSkin

     

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest