Szeptember 10-13 között tartották a Jeunesse EXPO 2020 Vision virtuális rendezvényét, amit 160 országból 65 ezer ember nézett meg és az élő közvetítést 20 nyelvre fordították.

    A rendezvénynek a Hard Rock LIVE adott otthont a Universal Orlando Resort belsejében. Ez egy nagyszabású élő esemény volt, amelyet professzionális színpadról egy 360 fokban lefedett vizuális technikával közvetítettek. A nézők célzott mesterkurzusokon vehettek részt és ezzel a Jeunesse jövőképéhez tudtak csatlakozni.

    Az eseményen több mint 60 szekértő előadó vett részt, például Tony Robbins, aki egy 3 órás exkluzív tréninget tartott a résztvevőknek, amiben kézzelfogható lépéseket mutatott be a résztvevőknek, hogy hogyan építsék és valósítsák meg az elképzeléseiket.

    Scott Lewis üdvözölte a résztvevőket a rendezvény nyitó estéjén és megosztotta elképzeléseit 2021-ről és az utána következő időszakról.

    „Amikor a világ bezárta kapuit az élő események előtt, tudtuk, hogy új formában kell a Jeunesse EXPO 2020 Vision World Tour megvalósítanunk” – mondta Lewis. „Ezzel a kihívással nézett szembe a csapatunk, akik képesek voltak létrehozni egy virtuális eseményplatformot, amely véleményem szerint az egész iparágat felkavarhatja. Abszolút szürreális volt látni, hogy egy nagy energiájú, interaktív és valóban globális virtuális esemény elképzeléseinknek megfelelően ilyen látványos módon életre fog kelni. Nagyon büszkék vagyunk a Jeunesse csapatára a kreativitásukért, a kemény munkájukért és ötletességükért, és hihetetlenül hálásak vagyunk az egész Jeunesse családnak világszerte, akik bíztak abban, hogy képesek vagyunk egy innovatív, világszínvonalú virtuális esemény lebonyolítására. „

    A társaság társalapítói, Randy Ray (vezérigazgató) és Wendy Lewis (vezérigazgató) szintén a színpadra léptek, hogy üdvözöljék a nézőket, előadásuk az esemény egyik fénypontja volt, amiben megosztották a Jeunesse Kids nonprofit alapítvány hátterét.

     

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest