A Young Living Marketing Alelnöke, Lyndi Smith bronz Stevie ®- díjat nyert a 2020-as díjátadón, a Woman of the Year reklám, marketing és PR kategóriában.

  Közel 20 éve a Young Livingnél dolgozó Lyndi Smith felügyeli a vállalat globális márkáját és marketing tevékenységét. Lyndi Smith vezetői ismeretei segítették a csapatot egy jelentős márkafrissítésen keresztül menni, amely érezhetően növelte az eladásokat és az ügyfelek megtartását.

  „A Young Livingben töltött időm alatt inspiráló volt tanúja lenni az erőnek és az innovációnak a társaságban. Ez az elismerés nem kaptam volna meg az együttműködő vállalati kultúra nélkül ”- mondta Smith. „Megtiszteltetés együtt dolgozni egy olyan csapattal, amely rendkívül sikeres, mert mindig empatikusak és szenvedélyesek az ügyfelek növekvő igényeinek kielégítésében, ami minden eddiginél fontosabb, mivel a világjárvány megváltoztatja mindennapjainkat.”

   A Nők az üzleti életben Stevie ®- díjat a női vezetőknek, vállalkozóknak, alkalmazottaknak és az általuk világszerte vezetett vállalatoknak ítélik oda. A Stevie-díjakat a világ elsőszámú üzleti díjának nevezték.

  A Young Livingről bővebben IDE KATTINTVA olvashtasz.

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest