A Kannaway ® új Evolve termékcsaládot indított el, amelynek célja az egészség- és fitneszprogramok, valamint az egészséges életmód támogatása.

    A fitnesz- és táplálkozási szakértő, Dan Miller vezetésével a Kannaway’s Evolve egy teljes fitnesz- és táplálkozási program, amely a tudomány alapjaira összpontosít, hogy segítse a résztvevőket fitneszcéljaik elérésében.

    „Most minden eddiginél kreatívabbá kell válnunk, és új módszereket kell találnunk az egészségünk fokozott gondozására” – mondta Miller. „Ezek a termékek nagyszerű eszközök azok számára, akik erősebbé akarnak válni, többet és többet éreznek minden nap.”

    A három új botanikus táplálkozási termék közé tartozik a Kannaway Core Kender Protein Blend, növényi alapú luxus kenderfehérje por; Kannaway Boost Immun Support Supplement, tabletta a test természetes immunitásának erősítésére; valamint a Kannaway Spark Energy and Metabolism Booster, egy kapszula, amely támogatja a sejtek energiáját és optimalizálja a szervezet saját anyagcseréjét.

    „A GrandView Research elemzői szerint az amerikai étrend-kiegészítők piaca 2027-re várhatóan eléri a 230,73 milliárd dollárt” – mondta Blake Schroeder, a Kannaway vezérigazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek kiváló minőségű termékeket kínálhatunk, miközben értékesítési erőfeszítéseinket a jövedelmező iparágakra összpontosítjuk, a kender alapú kannabidiol (CBD) alapvető termékkategórián kívül.”

    A Kannawayről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest