A Farmasi elkötelezte magát az észak-amerikai növekedés mellett ezért 25 millió dolláros beruházéssal egy csúcstechnológiájú disztribúciós központot épít Miamiban, Floridában.

  Az új központ Észak-Amerika egyik technikailag legfejlettebb disztribúciós létesítménye lesz a közvetlen értékesítés területén, és az Egyesült Államokat, Puerto Ricót, Kanadát és Mexikót fogja kiszolgálni.

  „Elkötelezettek vagyunk egy világszínvonalú, legmodernebb létesítmény létrehozása mellett Miamiban, miközben folyamatosan bővítjük üzleti tevékenységünket, hogy a legmagasabb szinten tidjuk kiszolgálni szépségápolási termékeinkkel a piacot és ügyfeleinket” – mondta Sinan Tuna, az Észak-Amerika Farmasi vezérigazgatója. „Miami disztribúciós központunk közvetlen hatással lesz a Farmasi küldetésére, hogy világszinten az első számú szépségápolási terméket értékesítő üzlet legyen.”

  A 160 ezet négyzetméteres létesítmény 250 millió éves szállítási kapacitással rendelkezik. A földet Farmasi hivatalosan megvásárolta ebben a hónapban, és az építkezés a tervek szerint az év vége előtt meg fog kezdődeni, és 2021 végére befejeződik.

  A 70 évvel ezelőtt Isztambulban alapított Farmasi évtizedek óta vezető szerepet tölt be a szépség és a közvetlen értékesítés területén, és megbízható termékeket juttat el fogyasztók millióihoz szerte a világon. A márka észak-amerikai irodákkal rendelkezik New Yorkban és Miamiban, és ez a disztribúciós központ lesz a régió harmadik helyszíne.

  Bővebb információk a FARMASIRÓL IDE KATTINTVA érhető el.

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest