A Herbalife Nutrition nemrég mutatta be az Enrichualt névre keresztelt termék portfólióját, amivel a vállalat belép a gyorsan növekvő CBD tartalmú piacra.

    A Brightfield Group előrejelzése szerint ezen a területen az Egyesült Államokban az értékesítések 2023-ra elérik a 12,4 milliárd dollárt.

    „A kannabinoid piac új területet jelent számunkra, és örülünk, hogy az Enrichual termékcsalád arra ösztönzi a fogyasztókat, hogy gyakorolják az öngondoskodást, és ápolják a testüket és elméjüket” – mondta Ibi Montesino, a Herbalife Nutrition Észak-Amerika Alelnöke és Ügyvezető Igazgatója.

    A termékek köztük a Hemp Relief Balzsam és a Hemp Arcszérum a bőr hidratálására szolgálnak. A termékek nem tartalmaznak hozzáadott parabéneket vagy szulfátokat, és a készítmények biztonságosságát bőrgyógyászok tesztelték.

    „Az Enrichual termékek széles spektrumú kannabinoidokat tartalmaznak, a gazdag növényi anyagok és illóolajok ápolják és helyreállítják a bőrt, és minden érzékszervünk számára élményt nyújtanak” – mondta John Heiss Ph.D., a Termékmarketing-innovációért felelős Igazgató, aki az új termékcsalád mögött álló egyik tudós.

    A hatóanyagokban gazdag termékek teljes mértékben megfelelnek az előírásoknak, és a THC mentes szabvány szerint lettek létrehozva, amelyet egy harmadik fél laboratóriumi tesztjeinek is alávetettek.

    A Herbaliferól bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest