Nourish the Children (NTC) keretein belül a Nu Skin 2002 óta több mint 700 millió ételt vásárolt és adományozott alultáplált gyermekeknek a világ több mint 50 országában.

    A Tápláld a Gyermekeket (NTC) kezdeményezés lehetővé teszi a Nu Skin vezetőinek, ügyfeleinek és alkalmazottainak, hogy megvásárolják a tápanyagokban gazdag VitaMeal ételt, amit az NTC jótékonysági partnerein keresztül eladományoz a rászoruló gyermekeknek.

    „Köszönjük értékesítési vezetőinknek, ügyfeleinknek és alkalmazottainknak a nagylelkűségét, amivel támogatják a Nourish the Children (Tápláld a Gyermekeket) kezdeményezést és lehetővé teszik számunkra, hogy naponta több mint 120 000 gyermeket tápláljunk” – mondja Steven J. Lund, a Nu Skin igazgatótanácsának elnöke. „Folyamatos csodálattal nézem, hogy a Nu Skin család hogyan áll össze a világ minden részén, azért, hogy jobbító erő legyen, és segítse a rászorulókat. Tisztában vagyunk azzal, hogy még sok mindent kell tennünk az alultápláltság leküzdése érdekében, és vágyunk arra, hogy ezt a programot még több gyermek javára elérhetővé tegyük.”

    A Nu Skin intézményi partnerei több mint 50 országba juttatják el a VitaMealt, és nap mint nap 120 000 gyermek étkeztetéséről gondoskodnak.

    „A Nourish The Children lényege, hogy reményt és örömet adjon az alultáplált gyermekeknek. Én bízom ebben a programban; meg fogja változtatni az életüket! Életünk csupán 5%-át áldozzuk erre a programra, azonban 95%-ban ez határozza meg, hogy kik vagyunk. A Nu Skin és a gyerekek nevében szeretném hálásan megköszönni a szereteteteket és az adományaitokat!” – mondta Blake Roney, a Nu Skin alapítója

    A Nu Skinről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest