2021-ben a PM-International 1,08 millió eurót adományoz a World Vision számára és így az együttműködés már 17 éven keresztül tart.

    Ennek köszönhetően  3000 gyermeket, valamint családjaikat és közösségeiket taámogatja világszerte a cég.

    „Büszkék és hálásak vagyunk, hogy a PM-International hosszú évek óta aktívan támogat minket” – mondja Christoph Waffenschmidt, a World Vision Germany vezérigazgatója. „Az idei rekordadományunkkal pozitívan befolyásolhatjuk sokak életét és fejlődésétaz egész világon, hogy jobb, egészségesebb és lehetőségekkel teli jövőt adjunk nekik. ”

    2021-ben a PM-International fejlesztési projekteket támogat Zimbabwében, ezzel több mint 700 gyermeket fog támogatni. Ennek a projektnek a középpontjában az ivóvíz, a szennyvízkezelő létesítmények és a higiéniai tréningek lesznek. Összesen 24 ezer ember számára biztosít valamilyen előnyt ez az adomány.

    „Szenvedélyével és lendületével a World Vision az adományok fenntartható felhasználásával segíti a leginkább rászorulókat” – mondja Vicki Sorg, a PM-International jótékonysági nagykövete. „A Corona-járvány még nagyobb kockázatnak teszi ki a gyermekek fejlődését. Örömmel tölt el, hogy világszerte új perspektívákat kínálhatunk a világ gyermekeinek és családjainak a World Vision mellett, valamint ügyfeleink és partnereink nagylelkű támogatásának köszönhetően. Mert a gyerekek a jövőnk! ”

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest