A Herbalife Nutrition belép az otthon elkészíthető pékáruk kategóriájába a Protein Baked Goods Mix termékkel, melyet a Formula 1 Healthy Meal Nutritional Shake Mix-el kombinálva állítottak össze.

    Ez az új pékárukeverék lehetőséget nyújt a fogyasztóknak a magas fehérjetartalmú muffinok, palacsinták, gofrik és fánkok elkészítésére a testsúly-szabályozási terv részeként.

    „Az otthon elkészített ételek területe egyre növekszik, és örömmel tölt el minket erre a ide belépni Protein Baked Goods Mix termékcsaláddal, amely egy tápláló és kényelmes módszer a fogyasztók fehérjebevitelének növelésére a nap bármely szakában” – mondta Ibi Montesino, vezető Alelnök, ügyvezető igazgató, Észak-Amerika.

    A Formula 1 Healthy Meal Nutritional Shake Mix kombinálva a Protein Baked Goods Mix gluténmentesen, alacsony glikémiás indexel kínál lehetőséget a vegetáriánusok számára is, és 24 gramm kiváló minőségű fehérjét, 21 fajta vitamint és ásványi anyagot, 190 kalóriát és 5 gramm rostot tartalmaz.

    „Elkötelezettek vagyunk olyan termékek kifejlesztése mellett, amelyek segítenek a fogyasztóknak az egészséges életmódra törekvő célok elérésében, miközben termékeink egészséges lehetőségeket kínálnak, mint például a fehérjével és kulcsfontosságú tápanyagokkal teli Protein Baked Goods Mix, hogy kielégítse az emberek ízlését, miközben változatosabbá teszi az étkezéseiket” – mondta dr. Kent Bradley, a Herbalife Nutrition egészségügyi és táplálkozási vezetője.

    A Herbaliferól bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest