Jenna Zwagil a MyDailyChoice társalapítójának könyve a Breaking All the Rules (Sértsd meg az összes szabályt) címet kapta és felkerült Amazon Multi Level Marketing, Üzleti könyvek Bestseller listájára.

  „Úgy gondolom, hogy ez a könyv sok ember életét fogja megváltoztatni” – mondta a könyvről Bob Proctor a „Gazdagnak születtél” és a „Nem a pénz boldogít” című könyvek nemzetközi Bestseller szerzője.

  Jenna Zwagil a könyvben megosztja velünk a gondolatait arról, hogy mikor döntött úgy, hogy megváltoztatja az életét, elkezd összpontosítani, tanulni, komprmisszumoktól mentesen önmagán dolgozni, miközben elfogadja a szabályok megsértését.

  „Állítólag a szabályok jobbá teszik az életünket. Vannak olyan szabályok, amelyek hasznosak, például amik biztosítják a fizikai biztonságot és elősegítik a jó szokásokat. A probléma az, hogy egy napon már csak olyan szabályokat követsz, amelyek garantáltan megtörnek és üressé tesznek. Remélem, hogy az embereket inspirálja a történetem, és megtalálják magukban az erőt céljaik eléréséhez. ” – mondja Jenna Zwagil

  A könyv jelenleg angol nyelven vásárolható meg az Amazon könyvesboltjában, amit IDE KATTINTVA érsz el.

  A MyDailyChoice-ról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest