Ryan Holiday: Az akadály maga az út mára egy kultuszkönyv let, amelynek bölcsességét Arnold Schwarzenegger színész-politikustól LL Cool J rapsztáron keresztül James McGee ír teniszezőig sok száz híres ember ültette át az életébe.

    Hogyan légy sikeresebb, mint amilyen most vagy?

    Bármi a hivatásod, Az akadály maga az út mindenképpen segít.

    Ha az életedben túl sok a stressz, ha elkedvetlenedtél, mert egy problémával nem tudsz zöldágra vergődni, olvasd el ezt a könyvet! Megtudod, hogyan változtasd gondjaidat életed legféktelenebb kalandjává. Az itt olvasható történetek különböző korok kiemelkedő elméitől származnak, akik kifogyhatatlan inspirációt kölcsönöznek a ma emberének.

    Ryan Holiday bemutatja, hogy a világtörténelem legsikeresebb egyéniségei – John D. Rockefeller vagy éppen Steve Jobs – hogyan alkalmazták a sztoikusok módszereit a nehézségek leküzdésében. Ezek az elgondolások a lehetetlen határát súroló helyzetekben is beváltak. Ha magunkévá tesszük őket, jóval többet segítenek, mint akár a szerencse, a tehetség vagy az intelligencia.

    Ne add fel olyan könnyen!

    Ezt a könyvet az ókori görög sztoikusok gondolatai ihlették, akiknek tanítása szerint a fájdalom és a viszontagságok elviselése az állhatatosság és az eltökéltség pallérozása révén sikerülhet. Lényeges, hogy a helyzet olyan elemeire összpontosítsunk, amelyeket képesek vagyunk befolyásolni – minden mást engedjünk el! Így egy-egy újabb akadály lehetőséggé válik, amelynek segítségével megerősödhetünk, és jobbá, ellenállóbbá válhatunk.

    A könyve elérhető a webshoppunkban 10%-os kedvezménnyel, amit IDE KATTINTVA tudsz megtekinteni.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest