Matthew McConaughey Zöldlámpa című könyve memoár és életvezetési útmutató egyben, amiben elvashatjuk a romkom-sztárból drámai színésszé változását, életútját, felismeréseit. 

  Matthew McConaughey (1969-) Oscar-díjas és Golden Globe-díjas amerikai színész. Legfontosabb filmjei és tévésorozatai: Mielőtt meghaltam, A Wall Street farkasa, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?, Pénz beszél, Trópusi vihar, Magic Mike, Mud, A törvény nevében (True Detective).

  Memoárt és életvezetési útmutatót írt a romkom-sztárból drámai színésszé változott McConaughey, és bár a konyhafilozófia sok, azért így is leülnénk vele sörözni. Derűs életigenlés, vagányság és oldschool amerikaiság – a szónak még abban az értelmében, ami akkor volt, mielőtt újra naggyá akarták tenni azt.

  Matthew McConaughey Zöldlámpa könyvéről így írt:

  Brutális finomságok, szépségek, elhasalások. Szerelmeslevél az élethez.

  Ötven éve élem ezt az életet, negyvenkét éve próbálom kiókumlálni a rejtélyét. Lejegyzek sikereket és kudarcokat, örömöket és bánatokat, dolgokat, amik ámulattal töltenek el, és dolgokat, amiktől kirobban belőlem a nevetés. Hogyan legyek igazságos. Hogyan stresszeljek kevesebbet. Hogyan érezzem jól magam. Hogyan bántsam kevésbé az embereket. Hogyan bántsanak engem kevésbé. Hogyan legyek jó ember.

  Ha az ember tudja, hogyan és mikor boldoguljon az élet kihívásaival – hogyan viszonyuljon relatívan az elkerülhetetlenhez –, akkor élvezheti a sikernek azt az állapotát, amit úgy nevezek, „elkapni a zöldlámpát”.

  Belátásaim és meglátásaim, ráérzéseim és megérzéseim, lazaságaim és cikiségeim. Brutális finomságok, igazságok és szépségek. Megúszások, lebukások és elhasalások, ahogy az élet akadálypályáján próbáltam szlalomozni.

  Reményeim szerint ez egy jó ízű orvosság, két aszpirin a betegszoba helyett, űrhajó a Marsra, amihez nem kell pilótaengedély, templomi élmény, amihez nem kell újjászületni, könnyes nevetés.

  Egy szerelmeslevél. Az élethez.

  Ez a könyv a zöldlámpákról szól, és arról, hogy a sárga és a piros is előbb-utóbb zöld lesz.

  Sok szerencsét.

  A könyv elérhető a webshoppunkban 10%-os kedvezménnyel, amit IDE KATTINTVA tudsz megtekinteni.

  Matthew McConaughey Zöldlámpa

  Matthew McConaughey Zöldlámpa című könyve elérhető a webshoppunkban

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest