CSAK ANNYIT KELL TENNED, HOGY ELDÖNTÖD, MIT IS AKARSZ VALÓJÁBAN, HISZEL BENNE, HOGY MEGÉRDEMLED, ÉS ALKALMAZOD E KÖNYV ALAPELVEIT – ÉS A SIKER A TIÉD!

    Hogyan jussunk el onnan, ahol épp tartunk, oda, ahol tartani szeretnénk? Nem más, mint Jack Canfield szegődik mellénk segítőnek, és ha valaki, Amerika legnépszerűbb motivációs trénere tudja, mi a siker képlete. A népszerű szakember az elmúlt 30 évben különféle amerikai nagyvállalatok felkérésének eleget téve a sikerre és céljaik elérésére trenírozta tanítványait.

    ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!

    Jack Canfield könyve megjelenése óta több mint 500 000 példányban fogyott világszerte! A mára már klasszikusnak mondható sikerkalauz szinte minden hasonló témájú könyv alapjául szolgált. Kétségkívül alapmű a maga területén, amin keresztül a szerző emberek százezreit segítette a magabiztos sikerhez! Ez az új kiadás 100 új oldalnyi ismeretanyagot tartalmaz, többek között egy új fejezetet: SIKER A DIGITÁLIS KORBAN címmel.

    Ez a praktikus és azonnal cselekvésre buzdító új kiadás Jack Canfield több mint 40 éves, hatalmas tapasztalatának esszenciája. Nem kevesebb mint 67 olyan időtálló alapelvet sorakoztat fel, amelyet sikeres emberek alkalmaztak a történelem folyamán. A vállalatigazgatók, világklasszis sportolók, hírességek és hétköznapi emberek emlékezetes és tanulságos történeteit felvonultató kötet azt a bizonyítottan bevált cselekvési tervet vázolja fel nekünk, amelyre támaszkodva biztos léptekkel haladhatunk majd álmaink felé!

    A siker alapelvei megmutatja, hogyan növeljük az önbizalmunkat, miként birkózzunk meg a hétköznapok nehézségeivel, hogyan éljünk tevékeny, tartalmas életet, és valósítsuk meg minden álmunkat.

    Jack Canfield Amerika első számú sikertanácsadója, trénere, nemzetközileg elismert vezető szakember az önfejlesztés és a teljesítménystratégiák területén. Több mint 150 könyv szerzője, illetve társszerzője. Könyvei 100 millió példányban 47 nyelvre lefordítva keltek el világszerte. A New York Times bestsellerlistáján egyidejűleg a legtöbb könyvvel rendelkező íróként ő tartja a Guinness-világrekordot! Látogasd meg weboldalát: www.jackcanfield.com

    A könyv elérhető a webshoppunkban 10%-os kedvezménnyel, amit IDE KATTINTVA tudsz megtekinteni.

    Jack Canfield: A siker alapelvei című könyve elérhető a webshoppunkban

    Jack Canfield: A siker alapelvei című könyve elérhető a webshoppunkban

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest