A MyDailyChoice elkötelezett a foylamatos fejlődés mellett, ezért elindította két új termékcsaládját Hemp Momma és Mantra Synergy Blends néven.

  Hemp Momma

  A Hemp Momma egy környezetbarát ruházati termékcsalád neve, ezért egy fenntartható ruházati márkát jelent, amely elsősorban kenderből készíti a termékeit.

  „A Hemp Momma bevezetése hihetetlen volt”-mondta Jenna Zwagil, társalapító és vezérigazgató. „Nyilvánvalóan óriási piaca van egy olyan ruházati márkának, amely környezetbarát, és soha nem köt kompromisszumokat a kényelem és a minőség tekintetében. A partnereink és az ügyfelek válasza nagyon pozitív volt. Imádják a megjelenést, az érzést és azt a tényt, hogy nagyon vigyázunk arra, hogy minden földbarát legyen, és hogy tisztességes munkaügyi gyakorlatokat kövessünk a HempMomma.com webhelyen látható termékek előállításában.”

  A Hemp Momma gyár teljes felelősséget vállal, és a következő tanúsítványokkal rendelkezik:

  A Hemp Momma termékek már elérhetőek Európában.

  Mantra Synergy Blends

  A MyDailyChoice bemutatta a Mantra Synergy Blends termékcsaládját, amely illóolajokat, levendulát, rozmaringot, tömjént tartalmaz, amit kannabinoidokkal kever, mint például CBD, CBG és CBN.

  „Az illóolajok népszerűek, és ha ezt kombináljuk a kannabinoidok népszerűségével, úgy gondoljuk, hogy a csillagos ég a határ” – mondta Josh Zwagil, alapító és vezérigazgató. „Egy lépéssel tovább vittük ezt az ötletet, és rengeteg kutatást és tesztelést hajtottunk végre olyan szinergiakeverékek készítésére, melyekre az embereknek a legnagyobb szükségük van. Az elsők között vagyunk, akik ezt létrehozták, és a legmagsabb minőségű keverékeket nyújtják az emberek számára. ”

  Az új termékcsaládban megtalálhatók a Mantra Synergy Blends Beauty, a Mantra Synergy Blends Calm, a Mantra Synergy Blends Flex és a Mantra Synergy Blends Soothe.

  Jelenleg Európában még nem érhetőek el a termékek.

  További információ a MyDailyChoice cégről IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL.

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest