Tom BIG AL Schreiter bestseller könyve a „Big Al Mindent elmond a hálózatépítésről és a szponzorálásról” egy alapmű a Network Marketingben és mindenkinek ott kell lenni a polcán, ha sikeres szeretne lenni.

    Üzletünk alapja a hálózatunk folyamatos bővülése, hogy új emberekkel tudjuk megismertetni a cégünket, a termékünket és az üzleti lehetőséget. Az alapmunkát nap mint nap végzni kell, hogy sikeresek legyünk a hálózati marketingben.

    Amikor elindulunk sok esetben félünk attól, hogy hogyan hívjunk meg, mint mondjunk a telefonban, ha sikerül egy találkozót összehozni, akkor hogyan mutassuk be a cégünket, hogyan zárjunk. Elég az elején téves szoksámintákat felvenni és kevésbé leszünk hatékonyak másoknál.

    Ugyanannyi munkával jobb eredményeket érünk el, ha betartunk pár alapszabályt.

    Ebben az előadásban Tom BIG AL Schreiter megosztja velünk több évtizedes tapasztalatát, hogy hogyan legyen hatékony a meghívás és bemutató 4 típus használatával. Az előadásban elhangzott technikákkal a téves szokásmintákat eltudjuk hagyni és lézerpontos fókusszal kezdünk el haladni célunk irányába. Meghívásaink hatékonyabbak lesznek, bemutatóink magával ragadóvá válnak és azt fogjuk tapasztalni, hogy egyre többen szeretnének csatlakozni hozzánk.

    Olyan kérdésekre kapjuk meg a választ Tom BIG AL Schreiter – Hatékony Meghívás és Bemutató 4 Típussal című előadásában, mint:

    • Milyen embertípusok vannak?
    • Hogyan különböztessem meg őket a tulajdonságaik alapján?
    • Mi a motivációs faktoruk a különböző embertípusoknak?
    • Hogyan hívjam meg őket?
    • Mit mondjak a jelöltnek egy telefonhívás alatt?
    • Mit tegyek ha valaki igent mond?
    • Hogyan tartasak bemutatót?
    • Mit mondjak a bemutató alatt a különböző személyiségtípusoknak?
    • Mit csináljak a bemutató  végén

    Ez a magávalragadó előadás kicsivel több mint 3 órában minden kérdésre választ ad és utána játszi könnyedséggel fog menni a meghívás. Az addig mázsás súlyként a kezünkbe nehezedő telefon átváltozik egy pehelysúlyú eszközzé, ami a legjobb társunk lesz a sikerhez vezető úton.

    Tom BIG AL Schreiter előadásából árad az a tapasztalat, amit eddig 30 szakmai könyv szerzőjeként tapasztalhattunk.  Magyarországon is népszerű Big Al előadások újra elérhetőek online formában a webshop.mlmfigyelo.hu/tudastar oldalon, hogy segítsék a hálózatépítők fejlődését.

    A Tom BIG AL Schreiter – Hatékony Meghívás és Bemutató 4 Típussal IDE KATTINTVA érhető el TudásTárunkban. 

    Bízunk benne, hogy tartalmainkat hasznosnak találod és ezzel segíteni tudjuk a munkádat!

    Tom Big Al Schreiter

    Tom Big Al Schreiter

    Tom BIG AL Schreiter

    Network Marketing Veterán, Bestseller Író

    Szinte nincs olyan ország a Földön ahol ne tartott volna előadást és több mint 30 szakmai könyv szerzője vagy társ szerzője, a jelölt kereséstől a vezetőképzésig a hálózati értékesítésben.
    Az MLM Insider.com 2011-es szavazása alapján a világ legjobb cég független Network Marketing trénere volt és több évtizede áll kommunikációs, üzletépítési- és vezető képzési módszereivel a hálózatépítők szolgálatában.

    “Big Al – Mindent elmond a hálózatépítésről és a szponzorálásról” című bestseller könyv szerzője.

    WikiPedia

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest