Dale Calvert neve ismerősen csenghet a magyarországi hálózatépítők körében, hiszen „MLM betekintés” címen megjelent könyve akkoriban egy kicsit felkavarta a magyar piacot.

    Játszi könnyedséggel és egyenes írásmódjával mutatta be azt információt könyvében, melyről már hallottunk, tudtunk, de nem mertünk vele szembenézni, hogy hogyan is épülnek fel a legnagyobb hálózatok a network  marketing iparban.

    Dale Calvert ugyanilyen játszi könnyedésggel beszél „Út a 10 ezer dolláros havi jövedelemhez” című képzési videójában arról, hogy milyen lépések szükségesek számunkra egy havi 3 millió forint jutalékot kifizető üzlet felépítéséhez.

    Dale Calvert ebben a közel 3 órában megosztja velünk 40 éves tapasztalatát a sikeres hálózatépítésről, amivel 65 ezer fős hálózatot épített fel. Ennek a munkának az lett az eredménye, hogy a 2000-es évek elején több mint 3 millió dollárt, azaz 900 millió forintot keresett 1 év alatt az üzlettel.

    Nagyon sokan dilemmázunk a hálózatépítésben, hogy „Szélességet vagy mélységet építsünk?”. Vajon melyik lehet a jobb? Vajon mi az a pont amikor már több időt helyezzünk a mélységre? Melyik lehet az eredményesebb? Hiszen ezt is tanítják és azt is tanítják, sokszor ellentmondást létrehozva számunkra.

    Lehet azt hallani, hogy hozz be minél több embert a lehető legrövidebb idő alatt és majd magától kiválasztódik az aki üzletet akar építeni. Valahol azt tanácsolják, hogy nagyon szűrd meg a belépőidet és addig válogass, amíg 4-6 komoly embert nem találsz, akikre támaszkodva felépíted az üzletet.

    Dale Calvert az iparág veteránja segít nekünk abban, hogy ezen a területen kiérjünk a fényre.

    Olyan kérdésekre kapjuk meg a választ Dale Calvert – Út a 10 ezer dolláros havi jövedelemhez című előadásában, mint:

    • Szélesség vagy mélység építés?
    • Vajon melyik a jobb a kettő közül?
    • Melyik az eredményesebb hosszútávon?
    • Melyiket jutalmazza inkább a céged jutalékterve? A szélesítést díjazza inkább, vagy a mélységépítést? Esetleg képes a kettőt kombinálni?
    • Hogyan segíti a jutalékterved az új emberek indulását?
    • Hogyan építsünk mélységet?
    • Hogyan kommunikáljunk a hálózatunkkal?
    • Milyen technikákat használjunk a nagyobb forgalom eléréséhez?
    • Milyen gyakorlatias módszerek vannak arra, hogy megsokszorozzuk a forgalmunkat ezzel növelve a havi csekkünket?
    • Mik azok a sarokpontok amelyek a buktatói lehetnek, hogy 100 dollárt keresünk vagy elérjük a havi 10 ezer dollárt is?
    • Mi az az ösvény aminek a végén ott a 10 ezer dolláros havi jövedelem?

    Ez a magávalragadó előadás közel 3 órában minden kérdésre választ ad és utána játszi könnyedséggel fog menni a szélesítés és a mélységépítés is egyszerre. Ami eddig kicsit ködös volt, vagy ami miatt megnemértésünk támadt a hálózat felépüléssével kapcsolatban, a videó megtekintése után elpárolog a szemünk elől. Meglátod, logikus és teljes mértékben alkalmazható az amit mond, sőt tényleg működik a gyakorlatban is. Érdemes meghallgatnod, és jegyzetelned is akár, mert olyan dolgokat tanít, amelyeket nem sok helyen oktatnak.

    Dale Calvert előadásából érezni a 40 évnyi gyakorlatias tapasztalatot és ezért nagy öröm, hogy a Magyarországon is népszerű Dale Calvert előadások újra elérhetőek online formában a webshop.mlmfigyelo.hu/tudastar oldalon, hogy segítsék a hálózatépítők fejlődését.

    A Dale Calvert – Út a 10 ezer dolláros havi jövedelemhez IDE KATTINTVA érhető el TudásTárunkban. 

    Bízunk benne, hogy tartalmainkat hasznosnak találod és ezzel segíteni tudjuk a munkádat!

    Dale Calvert

    Dale Calvert

    Dale Calvert

    Network Marketing Veterán, Bestseller Író

    Egy élő hálózatépítő legenda, aki a legjobb évében 3 millió dollárt keresett az üzletépítésből és egy 65 ezer fős üzletet épített az USA-ban. Őszinte stílusban mutatja meg, hogy milyen technikával jönnek létre dollárban hatszámjegyű jövedelmek és nagy hálózatok az iprágunkban.
     “MLM betekintés” című bestseller könyv szerzője.

    LinkedIn

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest