Az amerikai Fast Company üzleti magazin,  ami a technológiára, az üzleti életre és a formatervezésre összpontosít, a Tupperware-t olyan vállalatként azonosította, amely többet tesz a világban, mint csupán termékeket értékesít vagy szolgáltatásokat nyújt, ezért feltették „A Márkák, amik számítanak” listára.

  A listán szereplő márkák kulturális hatásuk, társadalmi elkötelezettségük, küldetésük és hiteles viselkedésük révén igazolták relevanciájukat.

  A Tupperware az elmúlt évben stratégiai lépéseket tett a fontos környezeti és társadalmi kérdések felé, többek között:

  • Az élelmiszer- és műanyaghulladék csökkentése olyan programokkal, amelyek célja az egyszer használatos műanyagokkal kapcsolatos fogyasztói magatartás megváltoztatása
  • Az elsősegélynyújtók és az egészségügyi dolgozók támogatása
  • Digitális eszközök alkalmazása a termékbemutató korszerűsítésére és az elérhetőség bővítésére
  • Innovatív konyhai megoldások és amerikai szabadalom megszerzése egy olyan eszközre, amelyet a NASA zöldségtermesztésének elősegítésére terveztek a világűrben

  „A Tupperware-nél mindig új utakat keresünk önmagunk, munkánk és a világnak kínált megoldásaink jobbá tételére” – mondta Miguel Fernandez, a Tupperware Brands elnök-vezérigazgatója. „Értékeinket tavaly igazán magas szintre emeltük – azt csináljuk, ami szeretünk, mindig fejlődünk, és csapatként sikeresek vagyunk –, és ezért nagyon büszke vagyok csapatainkra és elkötelezett értékesítési képviselőinkből álló hálózatunkra szerte a világon. Megtiszteltetés számunkra, hogy megkaptuk ezt az elismerést, mivel ez tükrözi a szebb jövő kialakítására irányuló célunkat, és remélhetőleg inspirációként szolgál minden érdekelt fél számára.”

  A Tupperware cégről bővebben IDE KATTINTVA olvahatsz.

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest