Az Egyesült Államok Közvetlen Értékesítők Szövetsége (DSA) szerint 2021-re várhatóan 4–7% közötti kiskereskedelmi növekedésé várható Amerikéban a Network Marketing piacon.

    Az előrejelzés szerint a közvetlen értékesítő cégek kiskereskedelmi forgaloma várhatóan 41,7 és 42,9 milliárd dollár között lesz, ami soha nem látott rekordmagasság az iparágban.

    „A közvetlen értékesítésre vonatkozó növekedési előrejelzés összhangban van a DSA éves kutatásaival (beleértve az éves növekedési kilátásokat, a negyedéves DataTracker és a havi QuickPulse felmérésekkel), a nyilvános vállalati jelentésekkel, a tagok növekedési várakozásaival, valamint a szélesebb kiskereskedelmi és munkaerő-piaci makrogazdasági mutatókkal/ előrejelzésekkel” – mondta Joseph N. Mariano, a DSA elnöke. „Mivel az amerikaiak érdeklődése folyamatosan növekszik a vállalkozói szellem, a rugalmas munkalehetőségek és a kiegészítő jövedelem iránt, a közvetlen értékesítés továbbra is vonzza az embereket a független értékesítési csapatok felé. Továbbá a terület innovációs és alkalmazkodóképességének köszönhetően, valamint az online és személyes értékesítés révén kínált fogyasztási cikkek és szolgáltatások sokszínűsége jól szolgálja az iparágat.”

    Forrás: Direct Selling Association

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest