A Nu Skin Enterprises újabb mérföldkövet ért el és a 2002-es Nourish the Children segélyprogram indulása óta összesen 750 millió ételt biztosított a gyermekek számára.

    A Nourish the Children jótékonysági kezdeményezése révén a Nu Skin a gyermekkori éhség tragédiáján segít a világ több mint 50 országában kapható VitaMeal csomaggal, melynek a megvásárlása után eljuttatják azt az alultáplált gyermekeknek. A VitaMeal egy tápanyagban gazdag teljes értékű étkezés. A Nu Skin értékesítési vezetői, vásárlói és alkalmazottai megvásárolhatják ezt az élelmiszert és adományként a legrászorultabb gyermekekhez juttatja el a cég.

    „Elképesztő belegondolni, milyen jótékony hatással volt az elmúlt két évtizedben az alultáplált gyermekeknek eljutatott 750 millió étkezés.” – mondta Steven J. Lund, a Nu Skin igazgatótanácsának ügyvezető elnöke és a Nourish the Children ügyvezető igazgatója. „Egy ilyen jelentős mérföldkő elérése a Nu Skin értékesítési vezetőinek, ügyfeleinek és alkalmazottainak az együttérzése és nagylelkűsége nélkülé nem jöhetett volna létre, ami az általunk tehető kollektív jó bizonyítéka. Tisztában vagyunk vele, hogy még sokkal többet kell tennünk a gyermekkori alultápláltság elleni küzdelemben, és az a vágyunk, hogy még több gyermeken segítsünk azáltal, hogy egymilliárd étkezést biztosítunk a számukra.”

    A NuSkinről bővebben IDE AKTTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest