Az Avon International vezérigazgatója, Angela Cretu elkötelezte magát, hogy az Avon árai csak az inflációval összhangban fognak emelkedni, még a kínálati és szállítói költségek folyamatos emelkedése ellenére is.

    Az Avon ennek az ígéretnek a betartása érdekében logisztikai partnereivel együttműködve hosszú távú szerződéseket kötött.

    Az Egyesült Királyságban a nyersanyagárak emelkedése és a kínálat hiánya miatt gyorsan emelkedtek a költségek. A The Body Shopot és az Avont is magába foglaló Natura &Co csoport azon dolgozik, hogy megosszák a gyártási és nyersanyagforrásaikat a márkacsaládok között ezzel elérve a költségek stabilan tartását.

    „Elköteleztük magunkat, hogy nem fogjuk emelni az árakat, hanem megtartjuk minden termékünk valós értékét, hogy mérsékeljük az áremelkedés mértékét és ne adjuk tovább azt a fogyasztóknak. Nem szeretném a fogyasztók vállára helyezni a most tapasztalt globális zűrzavart. Kihívás lesz, de készen állunk” – mondta Angela Cretu.

    A költségek emelkedése valószínűleg még évekig kitart, de a Natura szépségipari csoport az Avon megvásárlásával felkészültebbé tette a vállalatot a jövőre nézve. Jelenleg több mint 6,3 millió tanácsadóval és képviselővel rendelkzik a cég, ami  100 országban, több mint 8,9 milliárd euró éves összbevételt jelent.

    Az Avonról bővebben IDE KATTINTVA olbashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest