Az Amway Igazgatótanácsának társelnöke Doug DeVos, a közelmúltban életműdíjat kapott a Közvetlen Értékesítésítők Világszövetségétől (WFDSA) a Network Marketingben végzett szolgálatáért.

  Doug DeVos 14 éves kora óta aktív résztvevője a WFDSA-nak, hiszen édesapjával az Amway társalapítójával Rich DeVos-szal részt vett a találkozókon. Az azóta eltelt időben Doug DeVos fontos szerepeket töltött be a szervezetnél:

  • A WFDSA alelnöke (2017-2020)
  • A WFDSA elnöke (2014-2017)
  • A WFDSA pénzügyi vezetője(2011-2014)
  • A WFDSA alelnöke (2008-2011)
  • WFDSA érdekképviseleti elnök (2005-2008)
  • Az Egyesült Államok Közvetlen Értékesítési Szövetségének elnöke (2003-2004) és a Közvetlen Értékesítés Oktatási Alapítványának elnöke, mindkét szervezetnél más vezetői szerepek mellett
  • Bekerült az Egyesült Államok Közvetlen Értékesítési Szövetségének Hírességek Csarnokába és megkapta a Közvetlen Értékesítési Oktatási Alapítványnak a Becsületkör Díját

  „Hálás vagyok, hogy olyan sok különleges emberrel dolgozhatok együtt, akik ennek az iparágnak a részei, és akiket mélyen tisztelek” – mondta DeVos. „Ahogy a mai piacot nézzük és mindazt, amin keresztülmentünk, kijelenthetjük, hogy iparágunk továbbra is erős. Együtt haladhatunk előre, alkalmazkodva a piaci változásokhoz, sikeresek lehetünk, és óriási lehetőségeket kínálhatunk az embereknek. Nagyra értékelem mindazt, ami eddig történt, és megtiszteltetés számomra, hogy megkaptam ezt a díjat.”

  Más DeVos családtagok, köztük Doug apja, Rich és testvére, Dick is megkapták ezt az életműdíjat.

  „Milyen csodálatos életmű Doug számára!” – mondta Milind Pant, az Amway vezérigazgatója. „Ő számomra egy guru, és az Amway, valamint az egész közvetlen értékesítési iparág vezetőinek egy egész generációját képviseli. A vállalkozás iránti hatalmas szíve és az iparág által kínált lehetőség valóban inspiráló számunkra.”

  Az AmWayről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

  Szólj hozzá Facebookal

  Pin It on Pinterest