2022-ben a Statista piackutató céggel együttműködve a Forbes összeállította Amerika legjobb középvállalkozói listáját, amiben 5 direkt értékesítő cég is szerepel.

    A Statista piackutató cég 60 ezer amerikai polgárt vizsgált, akik legalább 1000 alkalmazottat foglalkoztató vállalkozásnál dolgoznak. A felmérés névtelenül zajlott, így a résztvevők nyíltan megosztották véleményüket. A válaszadókat arra kérték, hogy nullától tízig terjedő skálán értékeljék, mekkora valószínűséggel ajánlanák munkáltatójukat másoknak. Arra is kérték őket, hogy értékeljék cégeiket olyan tényezők alapján, mint a munkakörülmények, a fejlődési lehetőségek és a kompenzáció. A végső lista 500 nagy (több mint 5000 alkalmazottat foglalkoztató) és 500 közepes (1000-5000 alkalmazottat foglalkoztató) munkáltatót sorol fel, amelyek a legtöbb ajánlást kapták.

    Az 500 közepes méretű munkaadó közé a következő közvetlen értékesítő cégek is bekerültek:

    „Különösen örvendetes ennek a tekintélyes díjnak a megszerzése, mert alkalmazottainkon és vállalatunkon kívül eső emberek választottak minket” – mondta Everton Harris, a Herbalife táplálkozási vezérigazgató-helyettese. „Kultúránk, célunk és értékeink vezérelnek mindannyiunkat abban, hogy ez egy nagyszerű munkahely legyen.”

    Forrás: Forbes

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest