A Herbalife Nutrition közzétette teljes 2021-es pénzügyi eredményeit, amely 5,8 milliárd dolláros nettó árbevételről számolt be, ami 4,7%-os növekedés 2020-hoz képest, és a vállalat történetének legnagyobb éves nettó árbevétele.

    „A globális trendek továbbra is ösztönzik a keresletet a tudományosan alátámasztott táplálkozási termékeink iránt, ami újabb rekordévet eredményez a Herbalife Nutrition számára” – mondta John Agwunobi elnök-vezérigazgató.

    A vállalat három legnagyobb régiója – Ázsia-csendes-óceáni térség, Észak-Amerika és az EMEA régió – mindegyike éves nettó árbevételi rekordot döntött.

    A negyedik negyedévben az indiai üzletág nettó árbevétele 33%-kal nőtt az előző év azonos időszakához képest. A folyamatos növekedés támogatása érdekében a vállalat bejelentette, hogy megnyit egy 155 ezer négyzetméteres központot az indiai piacon, amiben egy globális üzleti szolgáltatási központ, minőségi laboratórium, disztribútor innovációs tér és kutatási és fejlesztési létesítmény kap helyet.

    „A vállalkozásunk jövőjébe való befektetés kulcsfontosságú prioritás számunkra, valamint a hatékonyság növelésére és a termelékenység javítására irányuló lehetőségek megtalálása élvez kiemelt szerepet a hosszú távú részvényesi érték növelése érdekében” – mondta Alex Amezquita pénzügyi igazgató.

    A Herbalife Nutrition-ről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

    Szólj hozzá Facebookal

    Pin It on Pinterest